- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Ahogy a kolléga is írja, nem kell switch. Azt azért ajánlhatják, mert akkor valóban a router indítása előtt beállítható a PC. Wireshark-on egyébként miért gondolod, hogy bármit látod kellene? Itt a routeren fut a tftp szerver, a PC-n a kliens. A szerver nem hirdeti magát semmilyen formában. Szerintem a TP-Link megoldásával kevered, ahol a router a kliens és keresi a szervert, ami valóban látszik hálózati csomagok formájában...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
woodworm
veterán
Biztosan recovery módba kerül a routered? Én nem indítás után szoktam lenyomni a reset gombot, ahogy az openwrt-s leírás mondja, hanem lenyomva tartott reset gomb mellett indítom a routert. Így esélye sincs, hogy esetleg kések vele.
Mivel amúgy is itt kerülgettem már az swrt-s bétát, most felraktam. Igaz, hogy win10, de direkt lassan állítgattam és a router türelmesen várta a tftp kliens indulását.
[ Szerkesztve ]
-
woodworm
veterán
-
sgeza
veterán
Nem figyeltem itt a részleteket, de amikor én még régebben megsütöttem a routerem (TL-1043ND; boot loopba került helytelen firmware frissítés miatt), akkor nem kellett neki switch. Igaz, hogy ott az volt, hogy a belső soros pontokon csatlakoztam rá előbb, tehát a router már el volt indítva, és utána kellett lehúznom a megfelelő firmware-t egy tftp kapcsolattal beállított gépről.
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
Szia!
A lassú villogás szerintem azt jelenti, hogy a bootloader gyári tftp recovery módjában vagy.
Az OpenWrt failsafe-hoz később kell nyomni a reset gombot. Failsafe-ban akkor vagy, ha nagyon gyorsan villog a power led.
Ha fel tudod tenni valahova a capture file-t, szívesen ránézek.[ Szerkesztve ]
Alex
-
vargalex
félisten
Tegnap linkeltük néhányszor az utolsó build-emet, azt érdemes feltenni.
Alex
-
félisten
Nálam is hasonló a helyzet, mégpedig egy Mikrotik LTE routerrel használt mobilnetes kapcsolattal.
A mikrotikesek szerint rendben be van állítva az LTE passthrough a Ehternetre, azaz a router WAN-portjára, de az Asus router szerint (N18) az ISP DHCP szolgáltatása nem működik megfelelően.
Telenor.
A minap három hálózati szakember nézegette, és szerintük a Mikrotik eszköz a hülye.
Nálad mi a felállás?
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Magisk
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest