-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsör
csendes újonc
válasz
Benoe77 #6826 üzenetére
Archer C7 v5. >> openwrt 19.07.4 majd 18.0.6.1 lassú WIFI>>> majd ment vissza rá a gyári ez már jobb volt de nem érte el a DDWRT-t egyik sem, ezen a TP-Linken ez a legjobb eddig (nálam).
AC85P>>> gyárival valójában semmi gond a WIFI megy rendesen>>>>> openwrt-ramips-mt7621-asus_rt-ac85p-squashfs-factory.bin >>> hihetetlen lassú wifi >>> vissza a gyári
A beállításokat meg már végig csináltam amit lehet, aztán az AC85P-re visszaraktam újra az openwrt-t mivel tetszik a működése LTE USB, terhelés elosztás stb. a wifit leszámítva. -
vargalex
félisten
válasz
Benoe77 #6600 üzenetére
Mivel még csak snapshot létezik RT-AC65/85P-re, így mindenből a legfrissebb. Jelenleg 5.4-es kernel annak minden előnyével és hátrányával. A következő stabil (20-as) kiadásban biztosan támogatott lesz. A 19.07-be azért nem került bele mert még csak az akkori snapshot-ba került be a támogatás.
-
Asycid
tag
válasz
Benoe77 #3317 üzenetére
Elvileg ez a SoftetherVPN megoldás is hasonlóan gyors tud lenni, bár segességkorlátok miatt nemigen tudom 100%-osan letesztelni, csak a fentebbiek szerint, amit viszont kimaxol.
Egyébként próbáltam összehozni a Wireguardot, de nem jött össze a konfigurálása. Most meg már nem is tudok próbálkozni vele, mert a kmod más kernelverziónál jár, mint ami nálam van telepítve. A fentebbiek miatt így maradt a Softether server. Mondjuk nekem szimpatikusabb is, hogy ha úgy adódik, nem szükséges hozzá semmi extra kliensprogram, mivel kezeli az IPSec-et is (telefonról kényelmesebb). Asztalin (laptopon) meg ott van a Softether Client program ha gyorsabb kapcsolatot szeretnék.
-
laca891
aktív tag
válasz
Benoe77 #2697 üzenetére
Bekapcsoltam VPN szervert, telepítettem a Win10-re is és láss csodát, nem rejti a el a Wan Ip címet, le lehet kérdezni weblapon.
https://nordvpn.com/download/free-vpn/?utm_medium=affiliate&utm_term&utm_content&utm_campaign=off326&utm_source=aff826 A linken is látszik, hogy nem védett a hálózat.
-
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Benoe77 #2234 üzenetére
Nem tapasztaltam szakadást, régi usb 2.0-ás ház.
120as netem van, töltés 4MB/s-re lekorlátozva, nem vagyok nagy torrenthuszár, de ment eddig minden rendesen, lejátszóval filmnézés közben se volt eddig akadás, egyedül a korábban bemásolt transmission log üzenetek letöltéskor, amit eddig észrevettem.
A gépről másolás viszont lassú kábelen, olyan 15-20 MB/s körül, korábbi routeren 40-et is súrolta ez a ház.
Szerencsére nem kell sokszor. -
válasz
Benoe77 #2019 üzenetére
Bocs, de ezt konkrétan nem értem.
Az OpenVPN beállítása Asus routereken gyakorlatilag Next-Next-Finish alapon megy, egészen kicsi csavarral. Ha ez is gondot okoz, akkor mit vársz a WireGuardtól, ami még nemhogy nem kiforrott, hanem kifejezetten fejlesztés alatt álló megoldás.
Az OpenVPN bevált, biztonságos és egyszerű megoldásokkal kezelhető. Az ezzel nem sikerül valamit megoldanod, akkor mit vársz a WireGuardtól? Miért nem az OpenVPN-t próbálod használni, amire ráadásul sokkal könnyebben kapsz segítséget?
MaCS
-
válasz
Benoe77 #2008 üzenetére
Ha a WireGuardhoz leírásra van szükséged, akkor ne használj WireGuardot! Ez most nem piszkálódás, hanem nagyon komoly tanács.
A WireGuardot még maguk a fejlesztői sem ajánlják fogyasztói felhasználásra, mert még nagyon nincs készen. Praktikusan arról van szó, hogy csak azok használják, akik tudják is használni, és ismerik a korlátait.
Ha leírásra van szükséged a Wireguardhoz, akkor vélhetően teljesen jó lehet Neked az OpenVPN, vagy ha kedveled az újdonságokat, akkor esetleg a SoftEther.
MaCS
-
gabor_01
senior tag
válasz
Benoe77 #1961 üzenetére
Minden DFS csatornáról ledob előbb-utóbb.
Amit kipróbálhatsz, hogy a csatlakoztatott eszközeidet távolabbról használod,pl. egy fal közbeiktatásával.
Nekem az a gyanúm, hogy ezek az egyszerű wifi adapterek sok, nem hasznos frekin is sugároznak,pl. a radarra emlékeztető jelet, ezért a router hivatalból átvált.
(Az 52, 100 csatornákon nincs sehol radar.) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest