-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
addikt
válasz
Tibusz00 #19443 üzenetére
Lehet, hogy a HDD-ház a ludas? Vagy kontakthibás az egyik csatlakozó. Vagy a csatlakozó forrasztása.
Egyébként az én megoldásom nem egy nagy ördöngösség, sima pécé, csak mivel utálom a ventilátor hangját, egy passzív Asrock J3355. Itt vettem a hardveraprón 18 ezerért 8 giga rammal együtt és mivel nem kellettek a Windows szolgáltatásai csak egy Lubuntut tettem rá.
-
kpityu2
addikt
válasz
Tibusz00 #19441 üzenetére
Nm. Csak mondom, nem rábeszélésképpen, régebben nekem is egy 1043ND-n lógott a vinyó éveken keresztül, de már átálltam egy passzív miniITX rendszerre. 10W-ot fogyaszt észre se venni, hogy be van kapcsolva és mégiscsak egy rendes gép Lubuntu oprendszerrel, 8 giga rammal, fut rajta a qBittorrent, egy vinyó Samba megosztással, okosotthon HomeAssistant szerver dockerben, távoli elérés CGNAT-on keresztül végpont-végpont titkosítással Tailscale-el, meg még amit akar az ember. És simán lehetne valami Nextcloud házi felhőt vagy médiaszervert mellé rittyenteni. És nem a routert terheli.
-
kpityu2
addikt
válasz
Tibusz00 #19437 üzenetére
Ha már ilyen könnyen formázgatsz, akkor próbáld meg, hogy egy live linux-al a Gparted nevű programmal vagy windows alól az AOMEI Partition Assistant programmal egyetlen partíciót csinálsz a vinyóból és Ext3 v Ext4-re leformázod. Nem biztos, hogy az USB-házon keresztül szereti a több partíciót a router.
-
csixy
addikt
válasz
Tibusz00 #19432 üzenetére
The Samsung 970 EVO Plus doesn't bring any changes to the power or thermal management features supported by the 970 EVO, but the declared power limits for each power state have been increased, with the full-performance PS0 state now allowing for up to 7.8W compared to 6.2W for the original 970 EVO.
[link]
[link]
7,8/5=1,56 Amper
Tehát ennek kellene a külső táp. mert az USB 3.0 sem tud csak 900miliampert. -
csixy
addikt
válasz
Tibusz00 #19428 üzenetére
Pendrájra torrentezni nem jó ötlet, mert a torrent hamar agyon fogja vágni. A külső tápos USB-s HDD a jó megoldás, ez nem fog leszakadni. USB-s SATA SSD is be fog fuccsolni a Trim problémák miatt. Az USB-s házba tett NVME SSD igazi jó megoldás lehet, de ennek is kell nagyvalószinüséggel külső táp.
-
válasz
Tibusz00 #18425 üzenetére
A formázás jó, mert fel van csatolva a lemez, csak nem oda, ahova kell.
/dev/sda 1.8T 68.4M 1.7T 0% /tmp/mnt/sda
Próbáld most ezeket sorban:
mount -o bind /tmp/mnt/sda /opt
cd /tmp
wget https://bin.entware.net/armv7sf-k3.2/installer/generic.sh
chmod +x /tmp/generic.sh
/tmp/generic.sh
opkg install mc
opkg install qbittorrent
/opt/etc/init.d/S89qbittorrent start -
-
válasz
Tibusz00 #18408 üzenetére
Szia!
Szerintem a legjobban akkor jársz, ha telepítesz rá egy entware-t, ott pedig elérhető a qbittorrent, az rtorrent, vagy a transmission, ízlés szerint. Segítséget itt találsz hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged