- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
-
woodworm
veterán
Nincs csoda reset!
Minden router és fw esetén adott, hogy milyen hardware-es módszerrel lehet törölni az nvramot. Az asusok esetén adott a reset és a wps gomb, típusonként eltérő lehet, hogy melyikkel lehet gyári állapotra visszatérni és melyikkel indítani a recovery módot, de ez nem felcserélhető.
A 30-30-30-as reset pedig ddwrt örökség. Rengeteg routerrel dolgoznak és ezt találták ki, hogy lefedjék a 3 legelterjedtebb reset metódust. -
blakey
titán
Most komolyan, erre mit lehet írni? Bármivel előfordul, nálam alapból hibátlanul indult az AX86S és a többi is. Attól, hogy esetleg tényleg kifogtál egy hibás példányt, még nem azt jelenti, hogy alapból mind ilyen. Ha hibás akkor valószínűleg kapsz egy újat, nem fogják javítani.
-
ftamas0201
senior tag
Ez esetben sajnos nincs ötletem, ha még a három napban vagy akkor cseréltesd ki egy újra, annak a routernek teljesítenie kell bőven, nagy erő van benne processzor és memória terén.
Nekem is (épített) nasra/htpc-re megy minden de nincs gondom az S "butított" verziós routerrel legújabb merlin fw fut rajta újkora óta. -
ftamas0201
senior tag
Persze, értem én hogy nem volt gondod, sajnos sem megerősíteni és sem megcáfolni nem tudjuk, hogy kifogtál egy hibás darabot, de nézd meg a WAN menüpontban hogy a NAT engedélyezése engedve van-e neki.
Nekem egy AX86S van, igaz fele nettel 500/22 és nem optika hanem kábel, de azt hiszem ezt a beállítást emlegették régen a diginél hogy mennie kell.Ja és még valami.
A letöltést mire érted, a gépedre töltesz le vagy a routeres kliensen keresztül egy rá dugott USB hdd-re? Csak mert ez az infó sem elhanyagolható mert ha speedtest megvan ahogy most olvasom jobban az előző írásod akkor ott valóban nem a net a hunyó. Kicsit figyelmetlen voltam az olvasáskor, de az utóbbi részlet elég fontos -
ftamas0201
senior tag
Régebb volt valami beállítás a digiseknek ezeken a routereken a nagy sebesség miatt, csak pontosan nem tudom mi volt az, ha jól emlékszem talán a wan részén kell keresgélni és talán a nat vagy ilyesmit kellett bekapcsolni, akkor másképp csinálja a dolgát és nem terheli szarrá és a sebesség megmarad maximálisan. De biztosan lesz valaki aki ezt pontosan meg fogja mondani.
Ha már ezerszer resetelted akkor próbálhatod bármiféleképp, ugyanezt fogod elérni vele, felesleges. Valamit csak be kell kapcsolni és menni fog az gond nélkül, gondolkodom és keresgélek, hátha megtalálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest