- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
glugi
aktív tag
válasz
ftamas0201 #20374 üzenetére
Kb. 1 hónapja van meg, a héten rendeltem a másodikat, hogy majd mesh legyen. Normál használat, nincs torrent, vagy hasonlók. NAS, PoE switch és néhány IP kamera, sok Shelly wifis relé, 1 nyomtató és 1 PC vezetéken, 4 laptop wifin, 1 PC wifin. Digi optikai.
Wifi ok, földszinten van most és még nem a végleges helyén, ezért az emeleten gyenge a jel (mesh amúgy is lesz), de ez várható volt, mert vasbeton födém van, stb. Eddig minden stabil. Heti 1* automatikus reboot.TP-Link Archer C2-t váltott, mert azt kevésbé látta néhány relé, illetve valamiért 1-2 kamera instabil volt.
Majd beszámolok a fejleményekről.
-
vottokar
senior tag
válasz
ftamas0201 #20374 üzenetére
Vanni van, de még nem volt időm-erőm összerakni a családi asus mesh-t, úgyhogy nem tudok róla nyilatkozni..
Amúgy kíváncsi leszek, hogy miként fog muzsikálni a TUF-AX4200 az AX55 és AX57 triumvirátus.Nagy terhelést igazán nem fognak kapni. A Xiaomi AX3600 és 2db AX1800 is ilyen szempontból tökéletesen működött, míg meg nem pusztultak....
-
limpi
aktív tag
válasz
ftamas0201 #17365 üzenetére
Lehet, hogy ez jobb leírás:
https://www.digitalcitizen.life/ipv6-asus-router/ -
limpi
aktív tag
válasz
ftamas0201 #17365 üzenetére
Mihez kell neked IPv6?
Csak azért kérdezem, mert nekem eddig minden router-emen alapból ki volt kapcsolva (az új RT-AX86U-n is) és sosem kellet még bekapcsolnom semmihez.Beállítani elvileg így kell:
https://www.asus.com/hu/support/FAQ/113990/ -
GrotESC
aktív tag
válasz
ftamas0201 #14752 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ. Egy RT-N18U-m van, amiben nincs ez a lehetőség, illetve a Asus RT-AC1300G+ V3 routert szándékozom megvenni. Érdeklődöm az eladónál, hátha van róla információja.
Tényleg nagyon jó a leírás, köszönöm. -
oroszlan12
tag
válasz
ftamas0201 #14702 üzenetére
RP56ax-om van. keress rá nekem bevált.
-
válasz
ftamas0201 #14397 üzenetére
Ezért lenne jó tudni, hogy ez a kézzel újraindítási utasítás egyedi eset vagy az aktuális firmware-frissítés velejárója.
Az egyik Asustor NAS-om például egy idő után egyszerűen nem tud kézi beavatkozás nélkül újraindulni...
MaCS
-
válasz
ftamas0201 #14384 üzenetére
Elvben valóban nem kellene a fizikai jelenlét egy firmware frissítéshez, aztán tegnap frissítettem az AX92-est, és a végén egy eltüntethetetlen üzenet jelent meg, hogy indítsam kézzel a routert.
Ha ez bejönne a távoli routeren is, akkor nagyon nagy bajban lennék.
MaCS
-
válasz
ftamas0201 #14357 üzenetére
Ha már FreshTomato: kliens wifi mód van enne?
Köszönettel: MaCS
-
Attesz
aktív tag
válasz
ftamas0201 #14357 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget
-
Hyena
senior tag
válasz
ftamas0201 #14244 üzenetére
Nasra toltok le. Az usb-be semmi nincs bedugva.
Ha elinditok egy letoltest az ax86uval akkor percek utan eleri a sajat maximumat ami 4-5 mb/sec akarmennyit is vartam ezutan sosem ment feljebb.
Lepauzalom a torrentet, atdugom a kabeleket az ax86ubol az ac68uba raklikkelek a folytatasra es azonnal folytatodik a letoltes kifogastalan sebeseggel 20x olyan gyorsan.
A Nat beallitas szimetrikus es kupos lehet , alapertelmezes szerint szimetrikus, de mar mindket opciot probaltam egyikkel sem jo. -
Hyena
senior tag
válasz
ftamas0201 #14242 üzenetére
Ne felejtsuk el , hogy mindekozben a masik asus router kifogastalanul mukodik ebben a kornyezetben , ugyanezzel a nettel , ugyanazzal a kabelekkel, stb...
Kezdem komolyan azt hinni, hogy ez a peldany amit kaptam egy gyari selejt. -
nrg_52
addikt
válasz
ftamas0201 #13644 üzenetére
Csak egy tipp, de probald meg regebbi fw-el, minel kissebb meretuvel, ha van. Nekem anno Ac56u-ra is csak egesz regi fw ment fel valamiert. Esetleg probalj merlint ratolni onnan egyszerubb gyarira visszamenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- OLED monitor topik
- Hővezető paszták
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest