-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaboi6512
őstag
válasz
vatoloco26 #16767 üzenetére
Bridge módban van Sagemcom F@st 3890V3 Asus AX58U routeren entware+Transmission van. (A gyárilag beépített kínszenvedés.)
Nincs probléma.. Ha bővebben kifejted a problémát, könnyebb lesz a segítségnyújtás is. -
dugomc
tag
válasz
vatoloco26 #14947 üzenetére
Sziasztok. Nálam is ugyanez volna a gond hogy berakok egy torrentet download masterbe megjelenik, kiírtja waiting majd pár másodperc és eltűnik. Most frissítettem a fiwmware-t akkor egy verzíóval régebbit is próbáltam most de nem akar megoldódni. AX56 386.7 van most fent de a 386.7.2 vel is ugyanezt csinálta. Gépen külön leformáztam az ssd-t is úgy újra rakni de semmi sajna. Megpróbálok én is mást akkor.
-
válasz
vatoloco26 #15275 üzenetére
A gond inkább az lehet, hogy access point módban a routered nem kap átjáró és DNS címeket, így magán a routeren nincs internet elérés.
-
szaboi6512
őstag
válasz
vatoloco26 #15272 üzenetére
Bridge módban koaxos nettel nekem így van.
De nem a beépített DM van fent. -
woodworm
veterán
válasz
vatoloco26 #15272 üzenetére
Nem kap internet elérést?
-
szaboi6512
őstag
válasz
vatoloco26 #14968 üzenetére
Van, de Bridge módban van a Sagem.
-
Raiden_
tag
válasz
vatoloco26 #13484 üzenetére
Állítsd alaphelyzetbe a routert és konfiguráld is újra (ne a mentést másold vissza),
a külső lemezt is teszteld le, próbáld a torrenteket asztali/laptop pl. qBittorrent-el is leszedni, járd körbe alaposan a témát és meg fogod találni a hibát és rá a megoldást. -
válasz
vatoloco26 #10966 üzenetére
Ez elég hihetetlen, eddig ilyennel nem találkoztam. De ha tényleg így van, akkor az a router nagyon megérett a reset-elésre.
-
válasz
vatoloco26 #10964 üzenetére
Szia!
Állíts be a routeren fix csatornát, 1 és 11 közt! Vannak olyan eszközök amik a felsőbb csatornákat nem látják, és megeshet, hogy auto módban a router pont egy ilyet választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Spórolós topik
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged