- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kenwood3 #24449 üzenetére
Bennem biztos nem volt ilyen szándék, mivel nincs tapasztalatom az újabb ASUS routerekkel, szóval nem tudom, hogy működik-e a DM vagy se. Csupán gondoltam egy próbált megér, mielőtt kukázol egy több tízezer forintos eszközt, de
Mondjuk én világ életbe inkább CFW-ket használtam a routereken, már csak ezért sem ismerem a DM-t, már a korábbi verziókat se. Egy entware-ből telepített transmission, rtorrent, vagy akár qbittorrent szerintem mindenben veri a DM-t.
-
válasz
kenwood3 #24403 üzenetére
Ettől még lehet táphiba, én mindenképp megpróbálnám egy másik táppal. Ahogy nézem az RT-AC66U 19V-os táppal működik, szóval egy régi 19 vagy 20V-os laptop táp is megteszi a tesztre.
Amúgy reset-elni próbáltad? Ha az hatástalan, esetleg próbáld meg áramtalanítani, majd a WPS gomb nyomva tartása mellett bekapcsolni a routert, megvárni még elindul, ez kb. fél perc, és csak azután elengedni a gombot.
-
-
válasz
kenwood3 #16597 üzenetére
Nem nagy mókolás, ráadásul marad ugyanaz a gyári fw, mindössze néhány parancs az egész, és onnantól legalább lenne egy teljes értékű transmission kliensed, akár egy normális WebUI-val is (bár ez még némi plusz munka), nem a butított Download Master. Ha minden igaz akkor szaboi6512 kitaposta az utat is előtted. Ha nem jön össze, vagy bármit elrontasz a művelet során, itt egy reset mindent helyrehoz, és visszaállítja a gyári állapotot, szóval nincs miért tartani tőle. De persze Te tudod, nyilván nem erőszak a disznótor.
-
-
kenwood3
addikt
válasz
kenwood3 #16356 üzenetére
A router döglött meg! Megrendeltem az ax1800u-t , amit csak a letoltes miatt valasztottam, erre amikor megprobalom telepíteni a download mastert, nem.sikerul, mert lefagy tole a router menuje, és tobbet be se tudok lepni, amíg ujra nem inditom a routert. Otlet? Formazzam a vinyot? Vagy mitől halhat le ? Pont a torrent.niatt vettem.ezt, aztan pont ez az 1.dolog nem működik csak
-
-
-
-
woodworm
veterán
válasz
kenwood3 #16342 üzenetére
Rá kell szánni az időt, de megéri.
-
válasz
kenwood3 #16342 üzenetére
Üdv!
Ebben nincs torrent kliens, így legfeljebb OpenWrt-vel lehet letöltésre bírni. Illetve a gyári fw mellé is telepíthető Entware-s qBittorent például, de a lényeg, hogy mindenképp mókolni kell. Ha ez nem gond, akkor jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest