-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
bazsi83vp #5170 üzenetére
Elvileg a Samba engedélyezve van alapértelmezetten, media szerver fület választottam amit fel is telepített és látja a win ha aktív kapcsolat van router és rákötött hdd közt.
Köszi azért hogy megpróbáltál segíteni!
Azt hiszem marad a mezei külső hdd használat.norba69
Felhőkben annyira nem bízom hogy az összes fényképemet ott tároljam de átgondolom.
-
zodo
nagyúr
válasz
bazsi83vp #5163 üzenetére
Köszi de nem találtam semmi hasonlót sem a menüpontok alatt.
Említett elérési útban ennyi van:Pc kikapcsolása előtt a router menüjében, biztonságos leválasztás után lekapcsolóm a külső házat és visszakapcsoláskor kapcsolódik, ezzel már együtt tudnék élni mert amúgy sem kell folyamatos elérés.
Ami nagyobb gond hogy írni nem enged egyik mappában se.
Vannak a gyári mappák amikbe talán nyilván nem enged de a router menüjében létre hozott mappába se aminek elvileg írás/olvasás jogot adtam. -
paavoo
aktív tag
válasz
bazsi83vp #4946 üzenetére
Az nem lehet hogy az AC65P az SMB1et tamogatja csak es azon probal kommunikalni, az egy eleg regi verzio, az esetleg foghatja az egesz mutatvanyt? DLNA-n hozza 5Ghz wifin is a 18MB/s-et, mig SMB-n streamelve ugyanez a 6-7MB/s megy, mint Total Commanderben masolva a megosztott HDD-re!
-
-
-
paavoo
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged