- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
FerNandor #5694 üzenetére
Ha kivesznek a nat mögül, és utána se megy, akkor viszont DoS lesz, már megírtam többször is, én jártam úgy, hogy nem olvastam utána, és ddos-nak gondoltam, miközben ez dos, azaz szolgáltatásmegtagadás, szerintem valami statisztikai alapon letiltogat ezt- azt, látszólag minden oké, de mégse működik, nekem egy sima synology nas androidos appját nem akarta beereszteni, kikapcsolva tökéletes hónapok óta.
Amúgy érdemes a DoS faq-t olvasgatni: [link]
-
-
-
-
válasz
FerNandor #5687 üzenetére
Kezdésnek a LAN/DHCP szerver menüpont alatt a Manuálisan hozzárendelt IP a DHCP lista tartalmán résznél a kliens eszköznek adjál meg MAC cím alapján egy lefixált IP címet.
Ha ez meg van akkor irány a WAN/Virtuális szerver / Port továbbítás menüpont: Engedélyezés után Profil hozzáadás, majd Egyedi konfiguráció:
Szolgáltatásnév - Név ami alapján be tudod azonosítani, hogy mi is ez
Protokoll - Ami kell
Külső port - Amiről meg az átirányítás
Belső port - Amire meg az átirányítás, lehet azonos a kettő
Belső IP-cím - A korábban lefixált IP cím
Forrás-IP - Nem kell, maradjon üresenOpcionálisan beállítható egy DDNS cím is a WAN/DDNS menüpont alatt.
-
válasz
FerNandor #5687 üzenetére
Az a baj, hogy előttem meg nincs ASUS gyári fw, kb. tizenéve nem is használtam olyat, és az emulátor sem mutatja meg az oldalt. A lényeg minden esetre annyi, az Enable Port Forwarding legyen ON állásban, aztán alatta a Service name tetszőleges, External Port legyen a forwardolni kívánt port, az Internal Port megadása általában nem kötelező, de ha ide is beírod ugyanazt a portot azzal nem csinálsz bajt, Internal IP Address a gép LAN IP címe amin az elérni kívánt szolgáltatás fut, Protocol lehet minden Both, vagy All, vagy TCP+UDP, vagy nem tudom miből lehet választani, Source IP pedig marad üresen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged