- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Mirus
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy fentebb említett alaplapot. És egy számomra nagyon rejtélyes hibát generál. Azért is bátorkodtam megosztani veletek és tanács kérni mert ilyenről még nem is hallottam.
A konfig többi tagja:
core i5 3570K
16 GB Kingston HyperX memória
64GB samu ssdMindent szépen összeraktam. áram fel. Zöld led ég az alaplapon, bekapcs gomb -> semmi reakció (se pittyegés, se ventik, semmi).
Után tesztelgetés, minden alkatrész ki, egyesével vissza, semmi. Végső ötlet BIOS reset -> erre elindul. -> átmeneti boldogság.
Kikapcs visszakapcs, na most jön a poén: megint semmi nem reagál! Akkor megint BIOS reset. Erre megint elindul, ekkor gyorsan biosz frissítés szépen meg is csinálja. Kikapcs visszakapcs megint semmi. Erre biosreset és megint indul.Következtetés: van valamilyen beállítás a biosban ami resetre visszaáll x paraméterre, aztán első indításkor átállítódik. De ez micsoda???
Ha valaki találkozott hasonló problémával kérem ossza meg velem a tapasztalatait.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest