- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
lp640sv
tag
Hello! nekem van egy z68-v/gen3 alaplapom.nemreg vettem egy wd element 3.0-s kulso hdd-t es most ki akartam probalni hogy milyen gyorsan tudok geprol a kulso hdd-re masolni usb 3.0 keresztul.
kiprobaltam 2gb filmel 16 gb filmel es meg par dologal de maximum csak 200mb/s masol! de 60-100 az atlag!
a honlaprol ezt a drivert raktam fel: Asmedia usb3 es az u3 boostert! probaltam a hazon levo usb 3.0val de azzal se mukodik! ahoz kulon kell feltenni valamit? vagy eleg az asmedia? jah es biosba is eengedelyezve van! -
lp640sv
tag
windows7 64bit. Router van de se routeren keresztul se direktbe nem megy! a netel nincs baj mert a csalad tobbi tagjanak rendesen mukodik!
eszkozkezeloben az Intel(R) 82579V Gigabit network connection-nel van sarga felkiatojel! az altalanosba azt irja hogy (Az eszköz nem indítható el. (Kód: 10)
miutan felrakom az intel chipset-et ,IRST ,Intel gigabitet mukodik rendesen!
meg kiprobalom azzal a driverel is amit te kuldtel de nem hiszem hogy mukodni fog -
lp640sv
tag
Hello! nem tudom hogy az alaplapomal ( asus P8z68 v/gen3 ) van e problema de a gep bekapcsolasakor soha nem megy az internet! felrakom a intel chipset drivert a honlaprol vagy az Intel rapid tarolasi technologiat (IRST) ,ujrainditom es mar mukodik is! kovetkezo alkalomal telepithetem ujra mert megint nincs net. ami kicsit furcsa hogy a driver a honlapon 245MB de mikor letoltom csak 18mb
remelem tudtok segiteni mert ez igy nem valami jo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest