Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Figyesz nekem ugyan ez volt a problémám, Asrock lap, új házba szereltem át, még nem volt rendesen rögzítve vagyis majdnem, szal a lényeg hogy én mindig ellenőrzöm hogya ház fém részéhez nem e ér hozzá, de vmit akart anyám és ezt most elhalasztottam(Ellenőrzést) Azt mire visszaértem vmilyeik hülye öcsém bekapcsolta a gépet és hozzáért a fém részéhez a háznak! A lényeg hogy megsült az alaplap egy része!!
Szal a havernak nem ér hozzá a ház oldalához? Mert akkor egy gyors cseregari, egy kis kamuszöveg...stb! Amúgy én is ilyen lapot fogok venni valszeg jövő héten!
De nekem az Asrockkal is ez volt a tünet!! -
ch1ll0ut
csendes tag
kosz a segitseget!
akkor a topic zarhato. -
ch1ll0ut
csendes tag
na kiprobalta egy gef2-vel
ugyanaz... -
ch1ll0ut
csendes tag
válasz
rambo4ésfél #15 üzenetére
thx
na akkor most nem jutottunk elobbre
tehat: vagy a foglalat vagy a vga nem jo
( esetleg a moncsi kabel..)
-
rambo4ésfél
senior tag
Nekem is ien lapom van.
Az a kis pöcök tulajdonképpen csak egy kis műanyag tehát a távtartáson kivül nincs szerepe ha nem feszül a vidkari és pont belemegy akkor annak működnie kellene, ha jól tudom akkor van olyan széles csatlakozójú vidkari ami a kis pöcök helyéről veszi fel a plusz 12V-ot de ez nem biztos még sose láttam ien karit csak hallottam már róla.
Lényeg a lényeg ha a vidkari a helyén van akkor annak mennie kell.
Ha van rá lehetőség próbálja ki másik karival is!
Nekem is volt vele gondom végül a monitor kábele volt rossz /szellemképes volt/ már én is ott tartottam hogy a lap lesz a rossz de nem az volt pedig csalóka volt mert mindig a chipset driver telepítése után lett szellemképes és ezért én is a lapra gyanakodtam, még a vidkarit is garanciakirándultattam -
ch1ll0ut
csendes tag
olyat lehet esetleg kulon venni?
-
Viktor77
titán
Bővebben: link
Asszem, azt fehér pöcköt nem szabad onnan kivenni. -
ch1ll0ut
csendes tag
valami olyat mondott h ''super AGP 8X'' van rairva
-
ch1ll0ut
csendes tag
naszoval, haverom ma vette a deszkat..
hazavitte..osszerakta...es nincs kep
azt mondja valami ''furcsa AGP'' van rajta
( en nemtudom, nem ismerem a lapot)
mi lehet a problema?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest