- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambo4ésfél
senior tag
Nekem is ien lapom van.
Az a kis pöcök tulajdonképpen csak egy kis műanyag tehát a távtartáson kivül nincs szerepe ha nem feszül a vidkari és pont belemegy akkor annak működnie kellene, ha jól tudom akkor van olyan széles csatlakozójú vidkari ami a kis pöcök helyéről veszi fel a plusz 12V-ot de ez nem biztos még sose láttam ien karit csak hallottam már róla.
Lényeg a lényeg ha a vidkari a helyén van akkor annak mennie kell.
Ha van rá lehetőség próbálja ki másik karival is!
Nekem is volt vele gondom végül a monitor kábele volt rossz /szellemképes volt/ már én is ott tartottam hogy a lap lesz a rossz de nem az volt pedig csalóka volt mert mindig a chipset driver telepítése után lett szellemképes és ezért én is a lapra gyanakodtam, még a vidkarit is garanciakirándultattam
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest