- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Aktív témák
-
Pozitron
tag
Csak nézem, az ablakokat de nem látom a problémát. Hol van színátmeneti gondod?
-
Pozitron
tag
Juhéjj, megvan a laptopom. Igazándiból nincs mihez viszonyítanom mert ez az első, de nem bántam meg hogy megvettem.(A6U-5040). Majd kipuhatolom mit tud...
[Szerkesztve]
-
Pozitron
tag
Természetesen nem dobálunk meg, sztem mindenki szívesen fogadja a jó tanácsot, viszont ez a gép hmm...
1.4-es cerka, ebbe is ugyanolyan kategóriájú videokártya van, sőt annyival még rosszabb is hogy max 64 megát tud ellopni magának a rendszermemből... és amit én még hiányolok az a kártyaolvasó, nekem ez is szempont volt, mert hasznát tudom venni.
Ellenben, 3 év gari van rá a 2 év helyett ez elég bíztató, az akksija ugyanolyan teljesítményű, 60 gigás 5400rpm vinyó van benne ez is jobb de a memó kisebb órajelen zötyög és mindemellett bő egy tizessel drágább mint az asus amit megrendeltem... -
Pozitron
tag
válasz
AMD Power #1106 üzenetére
Igen láttam én is, csak az a baj hogy nm mindenkinek van 300k zsebben hogy elmenjen és vegyen egy tutkó notit.
De mint írtam nekem van asztali gépem játszani főként azon játszok, notin csak egyetlen játéknak kell futnia, az is egy UT mod... ha az elmegy rajta akkor ok. Amúgy meg internetezés, film meg ilyesmi miatt kell. Na meg nem utolsó szempont a mobilitás sem. -
Pozitron
tag
-
Pozitron
tag
Megnéztem ezt az A6R-t de az egyik az hogy túl ''drága'' 180-ról indult a keretem már így is 200 felett vagyok... A másik hogy nekem mindenképpen AMD kell... (megrögzött AMD-s vagyok)
. Az viszont tény hogy abba normálisabb vidikari van. Megaztán ha jól látom azt nem is lehet sulinetbe kapni?!?
-
Pozitron
tag
Sziasztok!
Konkrét leszek, én már kinéztem magamnak egy Asus notebookot, sőt, már meg is rendeltem. A6U-5040-esre esett a választásom, mert feltétlen sulinteset kellett találnom.
Tudom az integrált VGA miatt nem a legjobb Bár az egyeetlen játék amivel én játszom annak a gépigénye:
Minimum System Requirements:
Windows 95/98/2000/NT 4.0/XP
Pentium 200 MHz (Intel Pentium II 450 MHz or more recommended)
64 MB RAM (128 MB or more recommended)
120 MB free hard disk space
DirectX 8.0a (included) or higher
DirectX 8.0a-compatible sound card
8MB 3D video card (16 MB or more recommended)
Azért azt ne mondja senki hogy ezzel nem bírkózik meg...Ezenkívül főként internet, film, ilyesmi.
A tervem hogy a memóriáját bővítem na és itt jön ami miatt írtam:
Valaki bővítette már ennek a típusnak a memóját, utána feljebb lehet húzni a Vidikártyát 32-ról?
Ami még érdekelne, egy kis infó erről a configról ill. a vidikártyáról ( itt ha lehet mellőzzétek az olyan okos hozzászólásokat hogy tetrisezni jó, mint több fórumon láttam)
Olyantól várok választ akinek ez van, vagy az 5050-es és már próbált rajta ezt-azt.
A válaszokat előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged