Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
blue_23 #32733 üzenetére
Gyárilag fém a hűtőpaszta, szerencsére igényesen lett összerakva a 2021-es G14
Találtam egy tesztet a visszafogott lovas G14-ről. Elégjól muzsikál, közben a teljesítmény sem csökkent, sőt!
Tényleg érdemes visszavenni a prociból, mert alap beállításon turbo boost módban eléggé hevíti vele együtt a GPU-t is, ami nem annyira szerencsés. -
--Disztroj--
senior tag
Na akkor le is tettem a hűtőpad dologról! köszi a megerősítést
Alapvetően a nagytesót akartam volna, az új G15-t, de sztem még nyáron se lesz elérhető
A kisebb test ára a zajosabb lét / valamit-valamiért / de annyira azért nem brutál a G14 hangja terhelés alatt, csak kényes vagyok erre, ha esti melóm van húzósabb projectekkel tök csöndbenakkor feltűnő.
5900HS-el és a RTX 3060-al egyébként zseni a teljesítménye. -
--Disztroj--
senior tag
Az nem baj hogy van hangja, csak ahogy kb nulláról dörren be a venti, az az ami nekem kevésbé frankó, szal jó lenne ha a venti lépcsőzetesen/fokozatosan hűtené a rendszert, nem pedig hirtelenjében. Kevésbé lenne zavaró, mint ez a fék-gáz megoldás. Sajnos az asus profilok is csak fokozatok, egyik sem lépcsőzetes.
Egyébként hűtőpad ördögtől való?Az is eszembe jutott hogy kicsit visszafognám benne a lovakat. Simán eldöcögne a melóm kisebb órajeleken is, amivel talán kevesebb hő is járna. Nem tudom erre van e mód vagy sem.
A gpu 60 fok körül maximalizálódik, de a cpu úgy van 80 fokon, hogy közben a kihasználtsága kb 30% multicore esetekben / pl vágás /#32715szucstom: egy 12 magos overpowered asztali rendszerről váltottam, hogy ne legyek helyhez kötve, tehát nekem asztali megoldás már nem pálya, kell a hordozhatóság. Nem várok csodát egy 14es géptől, de finomhangolásban is hiszek
Szeretném elkerülni, hogy maces legyek -
--Disztroj--
senior tag
Hi All!
Egy zephyrus G14 boldog tulaja lettem és arra lennék kíváncsi, hogy mikre érdemes figyelni, felrakni, miegyéb, hogy tuti legyen a buli.
Gondolok itt arra, hogy ventiket érdemes e szabályozni, amd radeon software-re szükségem van vagy sem és hasonlók.kontextus: Mozgóképpel foglalkozom; vágás, animáció, minimális 3D, Adobe cuccok.
Power user vagyok, de ha már ultrabook, szeretném ha halk lenne, viszont hatékony is, ha kell.Asus oldaláról mindent letöltöttem és felraktam hozzá / még BIOS-t is updateltem /
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 4
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged