- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototto_hun
csendes újonc
-
tototto_hun
csendes újonc
válasz
MeSserke #30905 üzenetére
Szia, a téma érdekelne, nem kompatibilisek az eszközök? Mert az én laptopmon g731gu is van usbc és én úgy tudtam monitor csatlakozáshoz van, akkor ez a kütyü nekem se lenne használható szerinted, vagy ha igen milyen megkötésekkel pl csak egy monitort lehetne rádugni, vagy annyit se?
-
tototto_hun
csendes újonc
Szeretném beállítani a gépem (731gu), hogy tovább bírja az akkumulátor, de se biosban nem találok erre vonatkozóan semmit, se a [link] alatt említett ASUS Battery Health Charging programot nem lehet letölteni ehhez a típushoz, ti hogy oldjátok ezt meg, van erre valami megoldás? Nem szeretném minden használat után kihúzogatni a kábelt ha nem muszáj, de azt sem szeretném, ha mindig százszázalékon legyen az aksi.
-
tototto_hun
csendes újonc
válasz
jilian #30779 üzenetére
Na végigjátszottam újra a telepítgetést, de ugyanaz...
Lehet már valahova beágyazta magát registrybe és hiába uninstalálom őket, a creatoros 100ből egyszer bevillan previewban, de aztán nyekk, betöltve meg mindig fekete az egész, lehet ha újra húznám rendszert működne, de most már fent van annyi minden hogy nincs hozzá kedvem újra pakolni mindent. Azért elég szánalmas ez a megoldás asustól, miért nem lehet ezt a telepítőt normálisan elkészíteni, ne kelljen már összelegózni a rendszert úgy hogy működjön rendesen. Ezt leszámítva mindig elsőre jó volt a led akkor maradnak a basic beállítások azokkal jó... -
tototto_hun
csendes újonc
válasz
mzeperx #30775 üzenetére
Az az érdekes, mindent úgy csinálok ahogy elvileg kellene de még sem ad ki színt ha elmentem, ha esetleg tudnál egyet exportálni a nálad működő beállításból, ki próbálnám, hogy én vagyok autista, vagy szoftveresen van valami hiányosan a rendszeremben, egyébként az átmenetességre van egy gradient pipa nem tudom azt beállítottad e?
-
tototto_hun
csendes újonc
Továbbra sem sikerül az aura creatorral létrehoznom egy működő beállítást, a programban már a preview sem mutat semmit, nem világít egyik led sem, van itt olyan aki már valamit létre tudott ezzel hozni, lehet a driverek vannak rosszul feltelepitve, de amit ír [link] itt az mind fent van
Az előre telepített beállítások az armoury crateben működik, de a creator nem akarja az igazságot. -
tototto_hun
csendes újonc
válasz
Remiel #30736 üzenetére
erre azt írták, átkell rakni a windows nyelvét angolra és akkor működik, valóban jó volt csak aztán visszaraktam magyarra és vissza állt cseh nyelvre, de lehet akkor újra megnézem, ha csak abban lehet beállítani, de nincs erre egy egyszerűen betölthető sablon, hihetetlen
-
tototto_hun
csendes újonc
Sziasztok ASUS ROG Strix G731GU-EV005 gépem van, az volna a kérdésem, hogy lehet azt beállítani aura synch-nél hogy a led körbe több színű átmentes legyen, mert néztem képeken, youtubeon? A rainbow effect nekem nem olyan mint a videokban hogy egyik oldala ilyen, másik olyan színű a ledben. Nálam mindig minden led csak egy színű persze az effektek váltakoznak de ha piros akkor csak piros ha kék csak kék, nincs átmenet. Lehet valami drivert kéne feltennem, de amiket találtam asus oldalán azokból a legújabbak vannak fent, ha nem rakok drivert armoury crate ben az aura synch inaktiv. Amikor telepítettem a drivert akkor először be is állt a szokásos reklám színekre átmenetesen rózsaszín-lila, de amikor átnyomtam másik effektre tesztből, már soha nem is jött vissza az átmenetes szín.
Mondjuk ilyenre gondolok színre: [link]
Na nekem ilyet sehogy se tudok kicsalni belőle mindig csak egy szín van, pedig mint említettem telepítésnél egyetlen egyszer beállt ilyenre, tehát gondolom nem hardver hiba, csak beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD IPS, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest