- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototto_hun
csendes újonc
-
tototto_hun
csendes újonc
válasz
MeSserke #30905 üzenetére
Szia, a téma érdekelne, nem kompatibilisek az eszközök? Mert az én laptopmon g731gu is van usbc és én úgy tudtam monitor csatlakozáshoz van, akkor ez a kütyü nekem se lenne használható szerinted, vagy ha igen milyen megkötésekkel pl csak egy monitort lehetne rádugni, vagy annyit se?
-
tototto_hun
csendes újonc
Szeretném beállítani a gépem (731gu), hogy tovább bírja az akkumulátor, de se biosban nem találok erre vonatkozóan semmit, se a [link] alatt említett ASUS Battery Health Charging programot nem lehet letölteni ehhez a típushoz, ti hogy oldjátok ezt meg, van erre valami megoldás? Nem szeretném minden használat után kihúzogatni a kábelt ha nem muszáj, de azt sem szeretném, ha mindig százszázalékon legyen az aksi.
-
tototto_hun
csendes újonc
válasz
jilian #30779 üzenetére
Na végigjátszottam újra a telepítgetést, de ugyanaz...
Lehet már valahova beágyazta magát registrybe és hiába uninstalálom őket, a creatoros 100ből egyszer bevillan previewban, de aztán nyekk, betöltve meg mindig fekete az egész, lehet ha újra húznám rendszert működne, de most már fent van annyi minden hogy nincs hozzá kedvem újra pakolni mindent. Azért elég szánalmas ez a megoldás asustól, miért nem lehet ezt a telepítőt normálisan elkészíteni, ne kelljen már összelegózni a rendszert úgy hogy működjön rendesen. Ezt leszámítva mindig elsőre jó volt a led akkor maradnak a basic beállítások azokkal jó... -
tototto_hun
csendes újonc
válasz
mzeperx #30775 üzenetére
Az az érdekes, mindent úgy csinálok ahogy elvileg kellene de még sem ad ki színt ha elmentem, ha esetleg tudnál egyet exportálni a nálad működő beállításból, ki próbálnám, hogy én vagyok autista, vagy szoftveresen van valami hiányosan a rendszeremben, egyébként az átmenetességre van egy gradient pipa nem tudom azt beállítottad e?
-
tototto_hun
csendes újonc
Továbbra sem sikerül az aura creatorral létrehoznom egy működő beállítást, a programban már a preview sem mutat semmit, nem világít egyik led sem, van itt olyan aki már valamit létre tudott ezzel hozni, lehet a driverek vannak rosszul feltelepitve, de amit ír [link] itt az mind fent van
Az előre telepített beállítások az armoury crateben működik, de a creator nem akarja az igazságot. -
tototto_hun
csendes újonc
válasz
Remiel #30736 üzenetére
erre azt írták, átkell rakni a windows nyelvét angolra és akkor működik, valóban jó volt csak aztán visszaraktam magyarra és vissza állt cseh nyelvre, de lehet akkor újra megnézem, ha csak abban lehet beállítani, de nincs erre egy egyszerűen betölthető sablon, hihetetlen
-
tototto_hun
csendes újonc
Sziasztok ASUS ROG Strix G731GU-EV005 gépem van, az volna a kérdésem, hogy lehet azt beállítani aura synch-nél hogy a led körbe több színű átmentes legyen, mert néztem képeken, youtubeon? A rainbow effect nekem nem olyan mint a videokban hogy egyik oldala ilyen, másik olyan színű a ledben. Nálam mindig minden led csak egy színű persze az effektek váltakoznak de ha piros akkor csak piros ha kék csak kék, nincs átmenet. Lehet valami drivert kéne feltennem, de amiket találtam asus oldalán azokból a legújabbak vannak fent, ha nem rakok drivert armoury crate ben az aura synch inaktiv. Amikor telepítettem a drivert akkor először be is állt a szokásos reklám színekre átmenetesen rózsaszín-lila, de amikor átnyomtam másik effektre tesztből, már soha nem is jött vissza az átmenetes szín.
Mondjuk ilyenre gondolok színre: [link]
Na nekem ilyet sehogy se tudok kicsalni belőle mindig csak egy szín van, pedig mint említettem telepítésnél egyetlen egyszer beállt ilyenre, tehát gondolom nem hardver hiba, csak beállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nintendo Switch
- Iqos cigaretta
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon Kindle
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest