- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
válasz
tototto_hun #31512 üzenetére
Szia, esetleg leírnád ezt hogyan tudom megtenni? Köszii
-
MeSserke
csendes tag
válasz
tototto_hun #30912 üzenetére
Igen, az egy darab monitor csatlakozó tök általános minden laptopon. Eddig abban a hitben voltam, hogy biz' azért került oda minden valamire való laptopra az usb-c, hogy ezt terjessze ki. De hát ugye, tévedtem.
-
MeSserke
csendes tag
válasz
tototto_hun #30907 üzenetére
Szia!
Gyártói honlap alapján (I/O portok első sor) a Te modelled támogatja a DP funkciót, tehát monitort tudsz vele vezérelni. Ez elvileg azt is jelenti, hogy a töltés funkció is működni fog rajta. Szabad szemmel meggyőződésre ezt ajánlom, nézz rá a USB piktogramra, mellette van egy D betű.
Ha már beszélünk, én kénytelen vagyok megválni a saját dokkolómtól és ha van kedved, boltolhatunk. Egy napos a cucc, a piacon elérhető legalacsonyabb ár alatt tudom adni.(dobj privit és megbeszéljük a témát
)
-
Edge
veterán
válasz
tototto_hun #30859 üzenetére
microsoft store-ból töltsd le a my asus-t azzal be lehet állítani az akku profilokat.
-
mondeo61
tag
válasz
tototto_hun #30789 üzenetére
Ha a registrybe ágyazta magát a program akkor keress rá erre a progira és ki tudod gyomlálni a bejegyzéseket: Registry Workshop v5.0.1 Nekem az AOMEI_Backupper-t törten nem tudtam az új verziót pro-ra élesíteni, míg ezzel a programmal ki nem töröltem minden reg. bejegyzését.
-
jilian
addikt
válasz
tototto_hun #30778 üzenetére
Törölj le mindent ami "asus". Mindent.
Gép újraindítás.
És csak azt tedd fel ami a fenti linken van. -
blue_23
senior tag
válasz
tototto_hun #30776 üzenetére
Így próbáltad? [Armoury Crate]
-
mzeperx
tag
válasz
tototto_hun #30774 üzenetére
én tököltem vele, elvileg van benne help szerű valami is. A lényeg, hogy az alsó síneket lehet programozni idővonal szerűen, majd menteni amit alkottál. Engem nem fogott meg, egyszer próbáltam. Ami nekem nem világos, a "négy zónás" RGB ami mindenhol szerepel, a szervíznél is rákérdeztem, hogy a GU végű is négy zónás e, azt mondták igen. Nos nekem még csak egy színt sikerült a teljes felületre húzni, többet nem. A körbe fénysávra már sikerült valami vibráló szivárványt alkotni, az armory új verziójában, valamelyik alpont állítgatásával.
-
Remiel
őstag
válasz
tototto_hun #30735 üzenetére
úgy pl, hogy aura creatort használnak, én is letöltöttem de az egész lengyel nyelven van, legalábbis amit én találtam és nem volt kedvem sem szenvedni vele, se keresgélni másikat
ott elvileg tudsz mindenfélét variálni
mondjuk lószar amit az asus progi tud mondjuk egy corsair Icue progihoz képest, ahol importálható effektek vannak és egy katt az install, az asusnál meg csak az, hogy jól tedd fel a ledvezérlést az másfél óra keresgélés és vagy 6 féle szar installálásával jár kötött soerrendben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Renault, Dacia topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest