- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.unio
csendes tag
válasz
NTonee #18653 üzenetére
Olvastam, le is csekkoltam még egyszer, sima hdd van benne. Ebből a vinyó szériából az sshd-s is csak 8Gb gyorsítótárat tartalmaz.
Mindenhol úgy hirdették hogy 1 Tb +16 gb ssd, és a telepítőcd-n külön intel extra cache progi is volt mellékelve. Tehát valószínűleg mezei hdd-vel és alaplapra integrált ssd vel tervezték, vagyis ezt hirdették... Ha meg mégis valami csoda folytán sshd lenne benne 16 gb -al, akkor a fixdirect vagy az asus mint válallat csak megtaláltam volna, és nem fizetnének kártérítést... -
mr.unio
csendes tag
válasz
mr.unio #18347 üzenetére
sziasztok
Tanulságként leírom mi lett az ügyemmel.
Több futott kör után, az asus vizsgálta az esetet és rájöttek h tényleg nincs ebben a szériában ssd, és ennyivel le is tudták az ügyet, semmi kártérítés vagy akármi. Szerencsére ahol vettem a gépet rendesek voltak és ők visszatérítik egy 16 gb os ssd árát, de az asus tól többet vártam volna egy vállvonásnál.
Tehát N550 es szériában amibe még U-s proci van nincs 16 gb SSD:S -
mr.unio
csendes tag
sziasztok
N550 lf-em van és ugyebár úgy vettem hogy 1Tb+16 gb ssd(express cache), mindenhol így írják ki. ám a vinyó benneilyen és itt szó sincs 16 gb ssd ről egy mezei mobilvinyó. msata bővítőhely van a gépben, de az üres. A gépnek a gyári asus matricáját előttem vágták el tehát a gyár így küldi ki?! vagy most ki a hunyó ebben az ügyben? a gyár nem teszi bele de mást kommunikál?
-
mr.unio
csendes tag
Sziasztok
N550LF be valaki tett már msata-s ssd-t? mik a tapasztalatai? van ott egy rögzítési pont de nagyon közel a msata csatihoz, lehet hogy csak távtartó lenne? de akkor mi tartja helyén az ssd-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged