- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
cantus
tag
válasz Larodar #12000 üzenetére
szia!
Szerintem mindenben megfelel a mai igényeknek. I5-is proci mindenre elég, usb3.0 is van már rajta, meg Blu-ray, nem beszélve a vga se annyira gyenge, átlagjátékra elég és ráadásul optimusos. Memória 2×2 GB van benne, ami azért kicseszés, mert adhatod elfelé, ha majd 8 Gb-ra akarsz bővíteni. De persze ez még nem most lesz.
Hordozásra alkalmatlan, de asztali gépnek otthon tökéles választás szerintem, pusztán a paramétereit tekintve. Az anyagminőséget, ujjlenyomatmágnesezést zajt és melegedést csak megtapogatva merném véleményezni. -
cantus
tag
válasz legiaap #11987 üzenetére
Ha esetleg visszaállnál az XP-re, akkor bátran ajánlom a notebook hardware control programot, amiben a processzor frekvenciáját a felére is le lehet venni és szépen kíméled ezzel a gépet. Plusz persze egy hűtőpad se árt. Én ezekkel nagyon jól elvagyok, egy öt éves A6VA tulaj vagyok.
-
cantus
tag
szia!
Sajnos a pixelhibák javításás, garanciális feltételeit minden notebook gyártó a saját hatáskörében határozza meg. Az Asus nagyon eltérő garanciákat vállal a különböző típusú gépeire. Mi a géped pontos típusa? Az Ipont felhívtad már? Érdemes lenne gyorsan cselekedni, mert sok esetben 3 naptól, max 30 napig szoktak élni ilyen cserelehetőséggel.
-
-
cantus
tag
sziasztok!
Egy ASUS U30JC-QX113V notebookot készülök vásárolni. Van vkinek ilyen laptopja? Esetleg bármilyen véleménye a gépről, rossz-jó tapasztalata? Érdemes megvenni?
A gépről link itt:
[link]Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest