Hirdetés
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Monitor állvány
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
cantus
tag
válasz
Larodar #12000 üzenetére
szia!
Szerintem mindenben megfelel a mai igényeknek. I5-is proci mindenre elég, usb3.0 is van már rajta, meg Blu-ray, nem beszélve a vga se annyira gyenge, átlagjátékra elég és ráadásul optimusos. Memória 2×2 GB van benne, ami azért kicseszés, mert adhatod elfelé, ha majd 8 Gb-ra akarsz bővíteni. De persze ez még nem most lesz.
Hordozásra alkalmatlan, de asztali gépnek otthon tökéles választás szerintem, pusztán a paramétereit tekintve. Az anyagminőséget, ujjlenyomatmágnesezést zajt és melegedést csak megtapogatva merném véleményezni. -
cantus
tag
válasz
legiaap #11987 üzenetére
Ha esetleg visszaállnál az XP-re, akkor bátran ajánlom a notebook hardware control programot, amiben a processzor frekvenciáját a felére is le lehet venni és szépen kíméled ezzel a gépet. Plusz persze egy hűtőpad se árt. Én ezekkel nagyon jól elvagyok, egy öt éves A6VA tulaj vagyok.
-
cantus
tag
szia!
Sajnos a pixelhibák javításás, garanciális feltételeit minden notebook gyártó a saját hatáskörében határozza meg. Az Asus nagyon eltérő garanciákat vállal a különböző típusú gépeire. Mi a géped pontos típusa? Az Ipont felhívtad már? Érdemes lenne gyorsan cselekedni, mert sok esetben 3 naptól, max 30 napig szoktak élni ilyen cserelehetőséggel.
-
-
cantus
tag
sziasztok!
Egy ASUS U30JC-QX113V notebookot készülök vásárolni. Van vkinek ilyen laptopja? Esetleg bármilyen véleménye a gépről, rossz-jó tapasztalata? Érdemes megvenni?
A gépről link itt:
[link]Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- DELL Wyse 5470 (N4100 /8GB DDR4 / 256GB NVME / 14"FHD) Win 11, garancia
- Jó állapotú Dell Precision 7740 i9-9980HK, 32GB RAM, 512GB SSD, RTX 3000, FHD kijelző laptop eladó
- ASUS ROG Strix G15 G513RC 2022 (teljesen új, 3 év garancia)
- Hp Elitebook 755 G5
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest