- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas84
csendes tag
Sziasztok, Van egy k70ab notebookom és néhány hete film nézés közben szürke árnyalatos függőleges csíkokra váltott a kijelző, és csak ha kikapcsolom a gépet akkor tűnik el. Nem tudom találkozott e már valaki ilyen hibával. Az a baj, hogy ez a probléma elég kiszámíthatatlanul jön elő,általában filmnézés közben de akkor is csak kb minden második nap. Játék közben soha. De volt már hogy bootolás közben is jelentkezett. Garanciás még, de nem tudom így hogy küldjem el, ha igazából csak ritkán vált ilyen csíkosra a kijelző. Frissítettem a legújabb vga drivert de semmi. Újraraktam a windows 7 et is.
Valami ötlet?Előre is köszi
-
tamas84
csendes tag
Közben megoldottam azzal, hogy a biosban kikapcsoltam az onboard lan boot rom ot.
-
tamas84
csendes tag
Sziasztok. Gariba alaplapot cseréltek a k50ab notebookomban, és azóta mikor bekapcsolom valami gigabyte realtek ethernet boot agent feliratot ad be először, amibe shift+f10 el tudok belépni de hiába változtatom meg a beállítások, vagy kapcsolom ki az üzenetet és lépek ki save and quite e, ugyanúgy csinálja. Az a sejtésem hogy az alaplapon lett egy integrált és egy pciexpress lan kártya ami eddig nem volt és onnan akar bootolni. Elég idegesítő mert néhány másodperccel tovább tart a boot.
A biosba van egy olyan opcio asszem hogy onboard lan boot rom enable. Ha ezt kikapcsolom mi lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Autós topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Hun bill / Újszerű állapotú
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx