Új hozzászólás Aktív témák
-
realos
csendes tag
De ha fel tudsz tolni valahova egy olyan ISO file-t akkor majd írj rám leszedem és majd elmeséled mit kell vele csinálnom?!?!!?De ahogy értelmeztem akkor azt a filet kiírom neroval rendszer indítóként ls arról beboot-olok és utánna engedi,jah meg még a biosban át kell állítanom valamit
de majd azt megtalálom az nem nagy szám
nah előre is köszönöm
-
realos
csendes tag
Elolvastam amit a nLiteról írtak ezek szerint le kell töltenem valami sata vezérlőt? De ennek kéne valami linke.Ezután ha letöltöm csináljak belőle egy képfile-t és írjam ki a neroval redszer indítóként? valami ilyesmi igaz? és erről kéne be bootolnom hogy menjen utánna az Xp telepítés? vagy váltsam át a biosban a IDE nyavaját satára és ennyi? letudnád nekem írni pontosan hogy mit csináljak? vagy ha megcsinálnád az ISO file-t akkor könnyeb dolgom lenne.segíts már please
írd már le és megpróbálom de ha nem megy akkkor tölts már fel nekem vhova lécci.írd le és ha nem megy akkor majd szólok.köszönöm
Figyu: itt az MSN címem vegyél fel és megbeszéljük.NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM
shady001@freemail.hu -
realos
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!!!Remélem sikerülni fog!!
Letudnád írni hogy hagyan kell telepíteni nLITE tal a sata-tmert
Köszönöm!!!!VAgy valami olyan linket ahol le tom ez tölteni.
-
realos
csendes tag
Halihó.Vettem egy Asus x50GL laptopot de nem enged telepíteni csak VistátÍ!
Segítsetek már enkem hogyan tudok XP-t rakni rá Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Asus vivobook pro 15
- Dobozos HP Pavilion Plus 14-eh Fémházas Ultrabook -35% i7-13700H 16/512 Intel Iris Xe OLED 2,8K 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged