- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
viralmind
aktív tag
válasz
Turbobacsi #7531 üzenetére
Koszonom a valaszod akkor ezek szerint neked is megy a venti nyugalmi allapotban,egyebkent 100% terhelesnel nekem is kb azonos a ket mag homerseklete.
Jobban zavar hogy idle allapotban is megy a venti 2800-3000-es fordulaton de ezek szerint akkor ez ilyen tipus. -
viralmind
aktív tag
válasz
Turbobacsi #7516 üzenetére
Udv!
turbobacsinak:cpu1:29 cpu2 41 alltalaban 10-15 fok az elteres a ketto kozott nalam.
En is megkernelek egy szivessegre ha megnezned a 7402-es hozzaszolasomat es megirnad hogy nalad fennall -e a jelenseg megkoszonnem! -
viralmind
aktív tag
igen kozben olvasgattan es latom hogy vista-ban eleve megvan a lehetoseg driver nelkul is es asszem ez muxik is mert mint irtam a procit is leveszi 800mhz-ra csak ha kell akkor veszi magasabbra,de ettol meg mindig nem ertem a venti miert megy mindig ha nalad nem nalam nem kapcsol ki sosem.nem hiszem hogy a vista lenne az oka,irtad hogy nalad xp-van
-
viralmind
aktív tag
Udv!
Irtam tonyk-nak mailt de ide is beirom a problemamat hatha van itt mas asus M51KR-AP054
tulaj is.
Szoval a problema ,ha egyaltalan problema az a kovetkezo :fennt emlitett laptopon a venti allandoan 3000-es fordulaton meg igy termeszetesen az alap hofok 45 korul van ami ugy velem jo,de mondom ez allando 3000-es venti fordulatnal ha megdolgoztatom a gepet akkor folmegy 4500-ra is ez termeszetes es nem ezzel van a gondom hanem hogy pld ha semmit nem csinalok a gepen akkor miert nem all le a venti?olvastam mas forumon hogy vannak olyan asus notik amiken allandoan megy a venti,talan ez a tipus is ezek koze tartozik?Tehat elsosorban a fent emlitett noti tulajokhoz szolna a kerdesem hogy naluk is igy van -e vagy nalam van valami gubanc?energia semak valtasakor sem kapcsol ki a venti allando 3000-es fordulat van bar a procit leveszi 800 mhz-re ha kell akkor pedig foltornazza ezzel nincs is gond.Egyedul akkor nem megy a venti ha sleep-bol ebresztem es akkor kb 5 percig nem megy aztan fokozatosan beall a 3000-re.Nos nem is a zaj zavar bar ketsegtelen hogy azert hallani a ventit 3000-es fordulaton de nem olyan zavaro,mindinkabb a para hogy mennyire tesz ez jot a ventinek hogy sosem all le?es hogy masnal is van -e ilyen tapasztalat?
/oprendszer vista 32bit ultimate/ de nem hinnem ez lenyeges/
minden masban egyebkent elegedett vagyok geppel jo valasztas volt ezt leszamitva,ami lehet csak az en param.valaszokat koszonom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged