- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
válasz
EA's hit #39183 üzenetére
Persze, Pécsen voltam. Amikor vettem az Asus-t (a feleségem is ott volt), akkor is zárás utánig beszélgettünk az értékesítővel mindenféle dologról. Amit lehet később is náluk veszek, mert lehet van olcsóbb bolt, mondjuk a félmilliós laptop valahol 40 ezerrel olcsóbb, igen ám de ha gond van, akkor a hajamra kenhetem a spórolást...
-
azbest
félisten
válasz
EA's hit #39164 üzenetére
Régebben a chrome böngészőben tapasztaltam, hogy nem szereti azt, hogy ha fut a böngésző és közben változik a képfrissítés sebessége. Ha változott a futó chrome alatt, akkor nagyon ette a procit és képkockákat dobál a youtube. Nekem 90Hz-es a belső és a külső csak 60, de csak intel beépített gpu.
A chrome a háttérben is fut az alapbeállításokkal, szóval hiába x-eled ki az ablakot, Nekem be van állítva, hogy ne legyen háttérben futó, így ha bezárom, akkor tényleg leáll.
Most gyorsan kipróbálva mintha nem lenne vele gond. De én az intel videodriverből nem a régi, asus által ajánlottat használom, hanem relatíve frisset az inteltől letöltve.
A touchpadot nem tudom, fel van telepítve rendesen minden driver? MyAsus? A funkció gombokkal nem lehet ki-be kapcsolni?
-
cs.zs.
veterán
válasz
EA's hit #39164 üzenetére
Szia,
windows+P gombok megnyomásával használod-e a kijelzők közötti váltást?1. csak laptop, másikra nem megy jel
2. megkettőzés (a laptop képe egy másik kijelzőn is)
3. kiterjesztés (2 független, külön képernyő) [kép]
4. csak a külső monitor, azaz laptop kijelző kikapcs. [kép]Nézd már meg azt lécci, hogy amikor végeztél a dolgaiddal, széthúzás előtt Win+P megnyomásával válaszd ki az első, csak a laptop lehetőséget, és amikor a másodlagos kijelző már kikapcsolt, csak akkor húzd ki a kábelt.
Mi történik?Ilyen új Intel technikával mostanság nem ütköztem,
de régebbi gépeknél az Intel UHD grafikus driverben szokott lenni a billentyűzet drivere, de korábban az egérpad nem abban volt. (egérpadnak külön drivere szokott lenni)
Normál esetben a HDMi-be kábelt dugva a külső monitor a dedikált GPU-ról kap képet. Ami most eszembe jutott, hogy ha a dedikált gpu nem megy (pl energiatakarékos módban, vagy MUX-szal kikapcsoltad) , és a HDMi jelet ad ki, akkor az Intel integrált GPU terhelődik be, és ottvanlehet valami driver-ütközés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest