- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
KION3524
tag
válasz
Gergő_hun #29106 üzenetére
Amit kínában árulnak az is gyári de az utángyártott nem fog addig működni mint az eredeti. Ha szervizben cserélik ki, az sem fog bírni két évnél többet. Ezért javasoltam az ebayt, mert itt ugyanazt az akksit veszed meg mind amit a szervizben adnak, ugyanannyit bír, csak így olcsóbban megúszod.
-
KION3524
tag
válasz
Gergő_hun #29101 üzenetére
Gergő_hun
Ebayről tudsz venni kb 15 ezerért, de azok az utángyártott akksik negyed addig sem bírják majd mint az eredetik.szoszo75
BIOS-ban megnézted hogy jól van-e beállítva az óra? Mennyit mutat amikor bekapcsolod? Mindig elölről kezdi ( 1970 jan 1) vagy folytatja mintha csak csúszás lenne ( tegnap jan 1, ma már jan 2-t mutat)? -
Tomi_Sci
őstag
válasz
Gergő_hun #25788 üzenetére
A GPU és a CPU nagyon közel van egymáshoz, egy heatpipe köti össze őket a két ventivel. KÉP
Érdekes módon egyébként a CPU (15W TDP) mellé került a nagyobb venti (rendezői bal) és a GPU (kb. 50W TDP) mellé a kisebbik (jobb). De mivel ilyen közel vannak, nem olyan lényeges, hogy melyik ventivel hűtjük a melyiket, úgy is "a közösbe" dolgoznak.
Azért a kisebbik indul el, mert a legalacsonyabb fordulatszámon ahol hajlandó pörögni sokkal halkabb mint a nagyobbik minimumon. Amikor a hőmérséklet megkívánja (CPU maxon és/vagy GPU melegszik), rákapcsol a nagyobbik is.
A gyáriban szerintem egyszerre kapcsolták mind a kettőt alacsony fordulatszámon, de a nagyobbik elnyomta a kisebbet. Érdekes egyébként, a méret növekedésével halkulnia illene, gyanítom, hogy u.a. a hexa érték más fordulatszámot jelent. -
-
csd820
újonc
válasz
Gergő_hun #25652 üzenetére
Igen, felraktam a próbaverziót. De ezen belül semmi rendellenességet nem találtam (már amennyire értek ezekhez..). Teljesítményéhez még egyenlőre nem akarok hozzá nyúlni, hogy lassabb legyen, de ha a szervizben nem tudnak segíteni, lehet szükség lesz rá. Viszont találtam egy videót ami segíthet a probléma megoldásán, kb ilyesmi hangja van az én gépezetemnek is: https://www.youtube.com/watch?v=hBcFLZ2S7Fk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest