- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Hello, szerencséd van, mert nekem pont ilyen gépem van és meg is csináltam benne a bővítést. Először is magából a beépítő keretből elég a legolcsóbb kínai is, ez egy darab fém, felesleges sok pénzt kiadni érte.
A magasságára nem emlékszem, hogy én mit használtam, ezt 9,5mm-esnek írja, elvileg ennek kell jónak lennie.
A géped hátulján kb a közepén van egy rögzítőcsavar, ezt kell először eltávolítanod, utána tűvel beszúrod a DVD rom vésznyitóját, mire az kinyílik és így könnyen ki tudod húzni az egészet. A fedlapot le tudod pattintani, ezt rá tudod tenni a beépítőkeretre és nem fog látszódni semmi.
A HDD rögzítése a keretbe egyértelmű, amire figyelned kell, hogy a beépítő keret szélén van egy db, két irányba állítató kapcsoló, egy pöcök. Ha a bővítés végeztével azt tapasztalod, hogy alapjáraton is 10-15%-on pörög a processzorod örökké, akkor ezt a pöcköt az ellentkező állásba kell helyezni. Jól becsüld meg ezt az infót, nekem 3 hetembe telt rájönnöm, mi baja a gépnek.
(Nyilván beépítés előtt én nem állítottam át a pöcköt, mivel azt sem tudtam, hogy van ilyen, hanem csak utána és ekkor lett jó.)
SSD-t bármilyet vehetsz, ami neked szimpatikus, annyi a lényeg, hogy "rendes SSD" legyen, ami akkora mint a laptop vinyója, ne pedig a ramra hasonlító pici vmi (igen, nagy szaki vagyok
). Nézz szét az SSD topikban.
Fontos, hogy az SSD kerüljön a mostani HDD helyére és a HDD menjen a bővítőkeretbe. Ez a sebesség miatt fontos, elvileg az optikai meghajtó csatlakozója nem tudja teljes sebességgel futtatni az SSD-t (vagy vmi ilyesmi).
-
szobbal
csendes tag
Tesómnak HP Pavilon-ja van. Fényes a kijelző de elég szép képe van. Asus vagy HP lenne ha vennék még1x laptopot. De Lenovo-t tuti nem vennék. Telefonom is volt már, meg tabletem is. Mikor a Telót vittem szervízbe minden 2 ember laptoppal állt a hóna alatt, természetesen Lenovo volt mindegyik.
-
szobbal
csendes tag
Szia. Nekem X550DP van a két betű valószínűleg a hardver összeállítást jelenti. Én a hullámzást nem tapasztaltam a billentyűzetnél. De valóban full műanyag az egész gép, De ez által könnyű is. A hűtése valóban nem a legjobb. Nekem szinte mindig megy a ventilátor. És a kijelzőn is spórolnak sima TN-es szerelik ezeket.
-
Brandynew
őstag
Szia,
Sokan veszik, mert az árkategóriáján belül elég jó hardverek vannak benne. Az X-nek nagyon rossz a hűtése, emiatt sokszor visszaveszi a CPU és a VGA órajelét. Ami még problémás vele kapcsolatban, az a házának a műanyag ötvözete, ami vékony is, törékeny is, és ez az egész egy nagyon gyenge merevítéssel párosul, nyomódik alul-felül a gépház és hullámzik a billentyűzet. Ezeken az elemeken spórolták ki a jobb hardvert.
Az aláírásomban megtalálod a jelenleg ajánlott típusokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Latitude 5550, 15.6" FHD IPS, Ultra 5 135U, 16GB, 512GB NVMe, Magyar vbill, ujjolv, IR kam, gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest