- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Hello, szerencséd van, mert nekem pont ilyen gépem van és meg is csináltam benne a bővítést. Először is magából a beépítő keretből elég a legolcsóbb kínai is, ez egy darab fém, felesleges sok pénzt kiadni érte.
A magasságára nem emlékszem, hogy én mit használtam, ezt 9,5mm-esnek írja, elvileg ennek kell jónak lennie.
A géped hátulján kb a közepén van egy rögzítőcsavar, ezt kell először eltávolítanod, utána tűvel beszúrod a DVD rom vésznyitóját, mire az kinyílik és így könnyen ki tudod húzni az egészet. A fedlapot le tudod pattintani, ezt rá tudod tenni a beépítőkeretre és nem fog látszódni semmi.
A HDD rögzítése a keretbe egyértelmű, amire figyelned kell, hogy a beépítő keret szélén van egy db, két irányba állítató kapcsoló, egy pöcök. Ha a bővítés végeztével azt tapasztalod, hogy alapjáraton is 10-15%-on pörög a processzorod örökké, akkor ezt a pöcköt az ellentkező állásba kell helyezni. Jól becsüld meg ezt az infót, nekem 3 hetembe telt rájönnöm, mi baja a gépnek.
(Nyilván beépítés előtt én nem állítottam át a pöcköt, mivel azt sem tudtam, hogy van ilyen, hanem csak utána és ekkor lett jó.)
SSD-t bármilyet vehetsz, ami neked szimpatikus, annyi a lényeg, hogy "rendes SSD" legyen, ami akkora mint a laptop vinyója, ne pedig a ramra hasonlító pici vmi (igen, nagy szaki vagyok
). Nézz szét az SSD topikban.
Fontos, hogy az SSD kerüljön a mostani HDD helyére és a HDD menjen a bővítőkeretbe. Ez a sebesség miatt fontos, elvileg az optikai meghajtó csatlakozója nem tudja teljes sebességgel futtatni az SSD-t (vagy vmi ilyesmi).
-
szobbal
csendes tag
Tesómnak HP Pavilon-ja van. Fényes a kijelző de elég szép képe van. Asus vagy HP lenne ha vennék még1x laptopot. De Lenovo-t tuti nem vennék. Telefonom is volt már, meg tabletem is. Mikor a Telót vittem szervízbe minden 2 ember laptoppal állt a hóna alatt, természetesen Lenovo volt mindegyik.
-
szobbal
csendes tag
Szia. Nekem X550DP van a két betű valószínűleg a hardver összeállítást jelenti. Én a hullámzást nem tapasztaltam a billentyűzetnél. De valóban full műanyag az egész gép, De ez által könnyű is. A hűtése valóban nem a legjobb. Nekem szinte mindig megy a ventilátor. És a kijelzőn is spórolnak sima TN-es szerelik ezeket.
-
Brandynew
őstag
Szia,
Sokan veszik, mert az árkategóriáján belül elég jó hardverek vannak benne. Az X-nek nagyon rossz a hűtése, emiatt sokszor visszaveszi a CPU és a VGA órajelét. Ami még problémás vele kapcsolatban, az a házának a műanyag ötvözete, ami vékony is, törékeny is, és ez az egész egy nagyon gyenge merevítéssel párosul, nyomódik alul-felül a gépház és hullámzik a billentyűzet. Ezeken az elemeken spórolták ki a jobb hardvert.
Az aláírásomban megtalálod a jelenleg ajánlott típusokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest