- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titmouse09
aktív tag
válasz
Tomey78 #29306 üzenetére
Akkor ha az SSD a caddyben van, a HDD-ről pedig indítod a rendszert akkor is gyászos a sebesség? Akkor tényleg gond lehet.
Telepítő mód váltás: mikor bekapcsolod a gépet nyomogatod az Esc-et. Kiválasztód azt az eszközt amiről telepítesz, de nem az uefi verziót. Nekem mindíg azt akarja magától. -
Tomey78
csendes tag
válasz
Tomey78 #29304 üzenetére
Tehát akkor lépésről lépésre amik történtek
elsőre kiszedtem a vinyót, és ment a caddyba a vinyó helyére az SSD
nem akartam particiónálni mert 120 GB-nál nem láttam nagy értelmét ennek, és csak arra szerettem volna hogy a rendszer gyorsabban induljon, de ebben a formában majd 2 óra telepítés során 92%-nál valami hibát írt ki
na megpróbáltam meg egyszer, akkor már csak 46%-ig jutott
na gondoltam lehet bekavar a vinyó ami eredetileg volt benne kiszedtem, megpróbáltam úgy is
így se ment
na akkor ha már kint volt a caddy átraktam abba az SSD-t, és a rendes vinyót nem tettem vissza a helyére
így se ment fel
na akkor vissza tettem, hogy lemezkezelőben látszik-e az SSD
látszódott, de már a formázása is hosszú perceket vett igénybe
gondoltam akkor tesztelek úgy hogy egy 9 GB file-t mennyi idő alatt másol
több mint 1:20 perc lett volna
na akkor szedtem le ezt az AS SSD Benchmark nevű programot ami 5 MB/s-nél nem akart feljebb menni
gondoltam semmi gond akkor klónozom a rendszert
fél nap alatt 57%-ig jutott el
én első körben valami BIOS beállítási gondra gyanakodtam
frissítettem is a BIOS-t, eredmény változatlan
Win módjának telepítés váltását nem tudom hol lehetne megnézni -
Titmouse09
aktív tag
válasz
Tomey78 #29304 üzenetére
Nem UEFI módban próbálod a telepítőt indítani? Nekem alapból azt indítja, ki kell kiválasztani a boot menüben ha nem azt akarom.
Ha már csináltál sebesség tesztet akkor particionáltad is az SSD-t. MBR vagy GPT sémával?
Régi HDD melyiket használja? (Segítség ha kell)Emellett azt az elrendezést használd, amit a múltkor írtam, nehogy az is bekavarjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Videó stream letöltése
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hyundai, Kia topik
- Detroit: Become Human teszt
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Makulátlan ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop(RTX 3050Ti, i5-11400H)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest