- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kredit
csendes tag
válasz
Ice Man #2299 üzenetére
A gyárból az Asus aksik, már amit a gépek mellé csomagolnak az biztos, hogy töltve érkezik. Először szépen le kell meríteni arre általában elég a rendszer bekonfigolása és a telepítések stb. Mikor lemerült és szeretnéd még használni a gépet, akkor kiveszed az aksit és csak simán bedugod a konektorba és piszkálod tovább hogy jó-e a gép stb. Este amikor lefekszel, visszarakod az aksik és szintén bedugod a konektorba, alszol másnap elmész dolgozni stb. addig bővel megkapja a 12 óráját. Ezt követően nyugodtan használod, akkor rakodt töltőre amikor csak akarod.
Általában a Li-ion töltésekre ugyanaz jellemző mint a mobiltelefonokéra, tekintve, hogy azokban is Li-ion van.
Mellesleg nyugi az aksinak sztem semmi baja sem lesz/lett max 1 év folyamatos használat után, ugyanis annyi a garancia -
Piton
tag
válasz
Ice Man #2293 üzenetére
Az enyemet eloszor ML320 kollega toltote fel, nem kerdeztem hogyan, mivel megbizom benn.
Gondolom nem akar velem kiszurni, igy gondolo legjobb tudasa szerint etette meg a kicsiket.
Az enyembe Li-Ion van, legalaabbis rairva ez van. Asszem a leheto legnagyobb meret, ami ugye hatul kicsit kilog, de errol mar irta itt regebben, 7200mAh van ha minden igaz 9 cellas. Paran azt mondjak nagyon zavaro lehet, hat nem tudom, nekem elso 2 taskaba rakasnal fura volt, de bele is ment, meg meg is szoktam.Mindig bekapcsolt wifivel, fenyero vissza veve kisse, mert utalom, ha megsuti a szemem, olyan 4 orat bir ki, ha csak alap olvasgatasok, mail iras stb. Ha aktivabban netezek wifin, akkor olyan 3,5 ora kb. Mikor filmet nezek meg hasonlok, szal aktiv hdd hasznalat, meg feny is aktivabban, akkor olyan 2,5-3 ora korul szokott lenni. Jatek szerinem olyan 1,5 ora... -
Piton
tag
-
Kredit
csendes tag
válasz
Ice Man #2209 üzenetére
Ez is szép darab és sztem erre megy az XP, mert nVidia GeForce 6100-van benne és az AMD új chipsetét külön az Atinak találták ki.
Bár egy csöppet drága egy 10 000 kevesebbért gondolkoznék.
Az előző gép (F3U Amd 690chippel) szerintem azért olcsóbb, mert csak a vista támogatja és mert nagyon új, ergó valahogy be kell hozni a piacra. -
Kredit
csendes tag
válasz
Ice Man #2207 üzenetére
Akkor hajrá.
Én is egyetemen vagyok Szegeden, csak már egy ideje átálltam az Ubuntura mert meguntam a sok vírust meg a kémcuccak, így se vírus se semmi, töredezetmentesít magának, gyorsabb minden tekintetben és majdnem minden népszerű programot (windowsosat) futtatni lehet rajta. Én is várom már, hogy megvegyem az F3U-t mert egy atombombát lehet belőle csinálni. -
Kredit
csendes tag
válasz
Ice Man #2192 üzenetére
Ezt a kristálycukorról, ha még nem olvastad:
[link]
Asusból pedig a Asus F3tc AP058 nagyjából ugyanaz a kategória, csak szebb és jobb
A Notebook review-n ilyeneket írnak
Pro
-Tartalom és extrák
-Halk és alig melegszik
-Teljesítmény és elegáns
-Garancia és technikai háttér
Kontra
-Akuidő
-Tapipad
Mondjuk a videokártya zabál is rendesen én simán megvenném a F3TC-t
Indokok:
[link]
[link]
[link] Mondjuk ez az F3SV, de a képek miatt megéri sztem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged