- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Rossz helyen keresgélsz, "Wireless / Wireless MAC Filtering" kell neked, itt van 2 lehetőség:
- Allow csak azokkal az eszközökkel áll szóba a routered amik az alatta lévő listában vannak.
- Deny logikusan az Allow ellentéte...
Allow lehetőség, lent "Add New..." gombocska és egyesével szépen megadod a MAC címeket (Status Enabled). "Wireless MAC Filtering: Disabled" ezt tedd Enabled-re.
"Wireless / Wireless Security" itt pedig "Disable Security"
ARP, Binding fogalmak stb. wikipédia a barátod, 2 okból: én nem tudnám korrektül elmagyarázni és ez a wifi router állítgatás is eléggé off ebben a fórumban... -
Mr.Skynet
senior tag
Szia! Csak a wifi miatt ne válts XP-re, szerintem elég lenne egy MAC Filter is... nagyon sok helyen (nyilván nem mindenhol) feleslegesnek tartom a jelszót és ha csak jelszó nélküli hálóra tudsz kapcsolódni akkor ez egy félmegoldásnak jó lehet, míg rá nem jössz mi a probléma... szerintem egyik szomszédod sem fogja elkezdeni gyűjteni a wifi csomikat, hogy talán 1 heti munkával kiolvassa belőle, hogy mondjuk melyik oldalt nyitottad meg pár napja, ha meg ellesi a mac-edet és azt használja azt úgyis észreveszed. Bár lehet, hogy csak én nem tartom államtitoknak, hogy mit forgalmazok a levegőben...
-
honnan tudod biztosan, hogy az illesztések rendben vannak? csak mert pont vista és win 7 alatt adódik gyakran, hogy az oprendszer által alapban adott illesztések látszólag rendben vannak - legalább is az eszközkezelő szerint -, de közben funkcionalitási hiba van mindaddig, amíg a noti gyártója által a letöltési részben adott - speciálisan a notira szabott - illesztők és alkalmazások feltelepítésre nem kerülnek! wifi és lan esetén is többször találkoztam már az említett problémával!
a wifi modul az asus által adott megfelelő illesztést kapta meg? adott illesztő felhúzása előtt szükséges a wireless console telepítése, hogy az illesztéshez bekapcsolásra kerülhessen a wifi modul, de mivel a wireless console nem adott 64 bit alá, azt miként oldottad meg? a 32 bit alkalmazás felhúzásával?
melyik/milyen wifi és atk illesztőket húztál fel? mert a wifi funkcionális be-, és kikapcsolásához, valamint működéséhez szükség van az atk illesztőkre és alkalmazásokra! mint már említettem, adott szériánál 64 bit alá ezek nem adottak, csak 32 bit alá! korábban említetted, hogy egyszer már csatlakozott a noti titkosítatlan hálózathoz, esetleg próbáld meg levenni a titkosítást a routeredről, és nézd meg, hogy úgy mőküdik, vagy sem?!?! az is lehetésges, hogy a megfelelő illesztés(ek) hiánya miatt csak a titkosítást nem kezeli rendesen a rendszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest