Új hozzászólás Aktív témák
-
van ügyfélszolgálat - hamarosan szervíz is lesz - magyarországon, személyesen kell bevinni a cuccot! megnézik, és csak azt veszik át, amit kell - bár volt, hogy haver notiját mindenestől adtam oda, úgy küldték tovább, és mindent vissza is küldtek becsülettel a csehek! mellesleg átvételi lapon illik rögzíteni, hogy mit küldenek ki, annak vissza is kell jönnie!
-
mmorion
csendes tag
Hasonló probléma van nálam is. (F3Ke-AP101)
a hangszóró jól szól,de ha bedugom,akkor elnémul minden. viszont a vista kiírja hogy "plugged in audio device".
igazából nekem a nagyobb probléma az a mic. ebben a laptopban vanugye egy built-in mikrofon.én pedig szeretnék rádugni egy külsőt. ilyenkor látszik hogy valamit érzékel ebből a gép, de a recording devicesnál ugyanúgy csak 1 db mikrofon közül lehet választani, ami viszont süket. ha a külső is be van dugva.
biztos voltam benne hogy ez kb olyan probléma hogy valami nincs bepipálva vagy le van húzva valami hangerőcsúszka, de most már fogalmamnincs mivan. -
Tonyk
veterán
amennyiben van otthon multimeter , mér rá úgy, hogy bedugsz egy "üres" jack dugót vagy jack+kábel aminek a másik végén semmi sincs csak a kábelvég és nézd meg van-e rajta valamennyi kakaó. Bár, ha bedugáskor lebontja a hangot a hangfalakról...
Ha süket akkor elengedte magát a forrasztás -> szervizigénylés a már feljebb említett honalpokon : [link] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6500 i7-920XM I 32GB I 1TB I 17,1" WUXGA I FX3800M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest