- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovács84
aktív tag
Én nem sok értelmét látom a Power4Gear-nak...
A matricák eddigi tapasztalataim alapján nagyon jól lejönnek az Asus notikról (nyomot sem hagynak). Az új F3-as ról leszedtem a konfigos matricákat, simán kézzel, nyoma sem maradt. Ezen felbuzdulva az akkor 2,5 éves A6-nak is nekiestem és arról is le tudtam szedni. Arra kell vigyázni, hogy két ragasztóréteg van és jó ha egyszerre le tudod húzni mindkettőt, ha marad valami akkor a mutatóujjaddal dörzsölgesd. Az ujjadon található zsír miatt a ragasztó lassan felkopik és kis gömbökké áll össze, ami utána már nem ragad, így simán le tudod fújni a gépről. Utána meg finom szivaccsal és alcoholos Clinnel szoktam óvatosan tisztítani, nem dörzsölgetni!!!!
-
ML320
senior tag
Szerintem a dolog úgy van, hogy valahol egy barom elírta, a többi cég meg csak átveszi, meg sem nézve, mit is tesz fel a listára... Igaz, mindben x1100 chipset van.
Amúgy nálam is most kérdőjeles egy noti vásárlása, és végsőként egy X51RL-AP146-tal szemezek. Valóban előny a nagyobb proci (1,7 helyett 1,8), a nagyobb HDD (80 helyett 120GB), és a több RAM (512 helyett 1GB), viszont nem kapsz hozzá hordtáskát és egeret. Valakinél ez is számíthat. Nálam nem.
Proci nem lényeg, a HDD jó, ha nagyobb, a RAM olcsó. Táska? Hátizsák párti vagyok, nekem a hagyományos tatyók nem jönnek be. Egerem meg van. -
ML320
senior tag
A dual channelel hol fogsz olyan szintű gyorsulást elérni a mai gépeknél, hogy az érezhető és kihasználható legyen?
Részemről én is 1GB-t ajánlok egyben, mert sok felhasználó csak az ár végett bővít még 2GB-re. Ezt sem használják ki (ugyebár tanulásra, filmnézésre, és netre kell a gép), de legalább a lelkük nyugodt, mert 2GB van benne... A jelen lévők természetesen mint mindig, most is kivételek -
Kegab
csendes tag
Bennem is felmerült ez a kérdés a memóriát illetően. Amikor megvettem a masinát külön a bolt tulajdonosa - aki egyébként barátom, tehát nem hülyített - ajánlotta, jobb az 1 GB egyben, mert ha később bővíteni akarsz, akkor a használt 512-es modulért már csak a töredékét kapod az új árának.
A mem. bővítése esetén pedig a garancia tovább él, hacsak valamilyen "kazánkovács" bele nem piszkál... -
ML320
senior tag
ASUS X51H-AP017 - az új alap belépő szintű modell. Itt már adnak táskát és egeret is, de szintén hiányzik az XP-s driver lemez. Töltögethetsz
Egy sulinak adtam el 10db-ot két hete. Mondjuk alapból kértek hozzá +1GB-t. Aztán annyira megtetszett az egyik tanárnak, hogy a tesójának is rendelt egyet
Ezek alapján nem lehet olyan rossz -
Arra szerintem elég is lesz...
Mindenesetre , mikor megveszed a mobil internetet, a notit vidd be magaddal, és nézd meg az adatkártya jó-e bele, stb...
Én személy szerint az USB sticket preferálom, mert ezt lehet asztali pc-be is dugni, jobban kihasználható.
Vodáról meg annyit ott volt előszőr mobil internetem, és tiszta lassú fos volt. Vissza is mondtam...
Most a T-mobile-nál vagyok és kb 5x olyan gyors a kpcsolatom...
3 napig visszamondható, akárhol is kötöd, de teszteld addig rendesen, enhogy meglepetésk érjenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged