Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
válasz
14adam #38508 üzenetére
FX506HM-HN017 (2022)- i5-11600H + RTX 3060 (95w)
Ezen teszt alapján ez az intel proci egy kazán. A helyzeten sajnos csak ront, hogy 3 hőkivezetése van a gépnek, illetve hogy -relatív- halk próbál maradni.
Szerintem a problémát nem a GPU okozza, és hiába használsz performance módot
- ezzel butítva a SUMM TDP-t - a proci már itt is kap annyi kakót hogy elmelegedjen.Ha van kedved a végére járni, azért van pár ötletem:
1. Kell egy HW info a hőmérsékletek pontos komponensenkénti monitorozásához.
Külön CPU és GPU. (illetve a ventilátorotok fordulata rendben van -e )
2. Takarítsd le a Armoury Createt a saját uninstalljával , és tedd fel helyette a G-helpert.
Mindenben jobb alternatíva mint az AC. Fontos, hogy első indításkor állíttass le vele minden megmaradt AC folyamatot. (ennek mikéntjét megtalálod a linkelt videóban)
2. Kérlek futtass egy Superposition benchmarkot. (performance módban)
Ez egy olyan teszt ahol kevéssé van igénybe véve a proci, így valós képet kapunk a GPU hűtés állapotáról.Ha ezek az adatok megvannak, innen lehet tovább haladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest