- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Tegnap anyósoméknál nem tudtam aludni, kicsit utána lestem ennek:
Külföldi fórumon is írt egy srác ezzel kapcsolatosan (Asus ROG community), de nincs rá megoldás lényegében. Próbáltam lefotózni az enyémet, mert van nekem is emlékeim szerint, de bakker fekete képernyőnél nappali fénynél SEM látni semmit. Ezt teljesen sötétben fogom tudni max lefotózni. Talán akkor vettem észre én is egyszer. Szerintem tegyél ki egy frankó ROG vagy TUF hátteret, akár RGB-set és engedd el, én egy tökéletes gépet biztos nem küldenék be sehova
Együtt kell élni vele.
A google válasza:
Backlight bleed is relatively standard and happens with most devices at some point.
You can't fix blacklight bleed or IPS glow, but you can minimize, the impact, by avoiding dark environments.Van akinek semmi gondja nem volt, és van akinek szarrá karcolták a fedlapját. Ugyanis ott marad valami az asztalon, és ott nem érdekli őket az ilyesmi napi X vagy Y gép mellett. Esetleg be lehet fóliázni előre vagy nem tudom. Lehetséges nézek rá majd én is valami fóliát később. Volt akinek az eredeti dobozt és tartozékokat is úgy kellett visszakönyörögni. De van itt olyan kolléga is aki maximálisan elégedett volt. Nem tudom, én örülök, hogy tökéletes a gépem vigyázok rá, nem torrentezik, akkor dolgozik amikor kell. Ha nem muszáj felesleges a tortúra, működik, kész. Ez az IPS Bleeding egy ismert jelenség. Én azt mondom nem is hiba.
----------> Én nem vinném be! Hátteret neki, és csókolom.
-
cs.zs.
veterán
Meg kell írni az ügyfélszolgálatnak, képekkel,
és bele kell írni hogy sötét képeknél téged ez mennyire zavar, és kikapcsolt állapotban is látható a kijelző elváltozása, és legyél nagyon elégedetlen, hogy egy ilyen árú prémium terméktől nem ezt vártad volna, stb, stb
(ha el lehet intézni a cserét, akkor el kell intézni a cserét) -
-
cs.zs.
veterán
"...Bekapcsolva semmi rendkívülit nem tapasztalok, tökéletesen működik, a sötétebb játékok esetén azonban halványan látszik a sáv..."
Na most akkor mégegyszer:
Bekapcsolva semmi rendkívülit nem tapasztalsz, vagy látszik az a sáv??
Mert ha látszik, akkor ezt kell mondanod a szerviz felé is, és aszerint járnak el.
Ha pedig azt mondod nekik, hogy semmi rendkívülit nem tapasztalsz, akkor meg majd aszerint járnak el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest