- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz
kenyerr #30451 üzenetére
Jaja, olyat én is vettem, néhány hozzászólással feljebb linkeltünk is 2 típust, mondjuk amit én linkeltem, az neked lehet, hogy kicsi lesz, mert azt hiszem az 14"-ig jó, az én 13"-os gépemnek pont jó. Valamit azért ér. Mondjuk én ölbe/ágyon használom a gépet, szóval annál még úgy is jobb, ha nem megy a hűtőpad ventillátora :))
-
Tuomas
addikt
válasz
kenyerr #30448 üzenetére
Nekem is a gép jobb oldala melegszik, és az alja. Gondolom a venti neked is a bal oldalon van, és a képernyő felé, vagy oldalra fújja ki a levegőt. Jobb oldalt meg nincs hűtés, ennyi, ezért is melegedhet jobban az az oldal. Nézz róla valami szétszerelős videót, azon láthatod, mi van ott, azon az oldalon.
És szerintem sokat nyom az, hogy szűk, messze nem ideális az ilyen gépek kialakítása, de ne feledjük ez nem is erre van kitalálva, és ha itt valami túlmelegszik, akkor szívbaj nélkül visszaveszi a teljesítményt. Szóval aggódni nem hiszem hogy kell. Ha meg újrapasztázod, a gari szerintem ugrik. -
Tuomas
addikt
válasz
kenyerr #30446 üzenetére
Szia!
Azok is elég szűk gépek nem? Nekem a zenbookom visít eléggé. Főleg akkor, ha töltőn van, töltés közben ugyebár nagyobb teljesítményen dolgozik, na meg még a töltés miatt is melegszik. Azt nem figyelted meg, hogy töltés nélkül mennyi a hőmérséklete? Nekem anélkül alapjáraton 40-50° közötti, ekkor még nem dolgozik igazán a ventillátor, 50 felett kezd el működni nagyjából. De ha töltőn van, akkor közbe közbe alapjáraton is bekapcsol a hűtés.
És ige, eléggé süvítős hangja van, alacsony fordulatszámon azt hittem először valami statikus zaj mert csak sípolás hallatszik, aztán ahogy nagyobb fordulatszámon kezd működni, a sípolás átvált süvítésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15IMH05 gamer notebook - 15-10300H, 16GB DDR4, GTX 1650 Ti (használt)
- HP 840 G3 (Core i7-6600U / 8GB DDR4 / 256GB / 14" FHD / Windows 11) ÁFA-s számla
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest