- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
Sasa 111 #37852 üzenetére
Szia,
november legnagyobb baklövését már elsején elkövetni - nem kellene...
Ez egy szar.
Ennyi pénzért minőségi, ragyogó kijelzőt is lehet már venni, nem ilyen halovány maszlagot, ráadásult bolt által felbővítve, aranyáron...
Ilyen áron már Lenovo Legiont is találsz, ezt a gépet sietve lépd át!
-
memorix
senior tag
válasz
Sasa 111 #37852 üzenetére
Display és aksi gyenge a hordozáshoz. Hordozás esetén legalább 60 Wh aksi kell.
ASUS Expertbook B1500CBA-BQ1582 (Star Black)
DisplayNon-touch screen, 15.6-inch, FHD (1920 x 1080) 16:9, Wide view, Anti-glare display, LED Backlit, 250nits, NTSC: 45%, Screen-to-body ratio:90 %
Battery42WHrs, 3S1P, 3-cell Li-ion
Nem hinném hogy ezt keresed. Minek neked a ram bővítési lehetőség? Miért nem elég 16Gb vagy 32 GB ?
Asus S14, S15 vivobookokban van 1 db slot amibe lehet ramot cserélni. -
memorix
senior tag
válasz
Sasa 111 #37840 üzenetére
Nekünk az egyik laptop az egy Asus UM5401QA OLED 5600H és nincs a zsanérnak semmi problémája.(A zenbookba a memória nem bővíthető)
A másik laptop egy Vivobook 5800H S15 M3502QA-MA001. Az is jól bírja. (Itt a 16gb memóriát felupgradeltem 40gb -ra)
Mindkettő 1 éves múlt. -
cs.zs.
veterán
válasz
Csatlakozom az előttem szólókhoz,
az enyém is 1 évhez közelít, és ez is intenzív használatban van, és ennek is kutya baja. UM5401QA, hibátlan technika. Van rá 3 év gari.
Ha annyira szar lenne, jópár panaszba belefutottunk volna itt az Asus, vagy a milyen gépet vegyek topikban, de nem emlékszem ilyen jellegű hsz-re.
Ezt én továbbra is csak ajánlani tudom.
[kép] [kép] [kép] [kép] -
Kront
tag
válasz
Lányom Zenbookja 1 éves, napi iskolai használatban van és semmi baja a zsanérnak. De valóban, amikor vettem és nézegettem a típushibákat, szinte mindenütt előjött, hogy rossz minőségű, sérülékeny megoldást választottak más gyártók hasonló gépeihez képest, és ha a zsanér számít, akkor vegyek inkább ThinkPadet vagy EliteBookot. Ebben a kategóriában futó Dell XPS zsanérjai hasonlóan rossz hírűek. (Azért a ThinkPad 2-3-szoros áron adja ugyan azt a konfigurációt, így illik is, hogy komolyabb mechanikájú szerkezet legyen.)
-
azbest
félisten
válasz
Sasa 111 #37836 üzenetére
asusnál szériánként nagy a szórás, ezek közt a 2022-es zenbook, vivoobook S -ek közt vannak egészen jók. A zenbook ram nem bővíthető itt. (LPddr x ram általában integráltat jelent). A vivobook S biosában szinte semmit sem lehet állítani, lehet a zenbook is hasonló. Asus notikhoz nem sok bios frissítés szokott kijönni, nem nagyon jönnek a beágyzott vezérlő és bios segbezhetőségekre a fixek. Thinkpadnél valsz évekig rendszeresen van legalább bios frissítés. Bővíthetőséget adott modelnél kell nézni mindkettőnél, hogy van -e egyáltalán slot ramot bővíteni.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Sasa 111 #37829 üzenetére
Szia, a ventillátorok bármilyen gépben megállhatnak, nem a brand a lényeg. Nekem cseréltek már gariban Dellben is, Asusban is. Na és akkor mi van? 1 hét alatt kész volt. Ezért van rá gari, nem?
A zsanér problémát nem vágom, a Zenbookok egy ideje fémből vannak, legjobb technika. Legjobb akkus üzemidőt és legjobb kijelzőt is ezekkel a gépekkel kapsz.
Ha ez nem jó, akkor mi az?
Ha ő egy "eladó" volt, akkor nyilván el akart adni valamit.
Mit ajánlott helyette, ami hasonló árban jobb mint ez? -
válasz
Ugyanez van itt nekem, csak UX, azaz Inteles verzió-amit neked állítottak, azt enyhén szólva sem hiszem el. A Zenbook az Asus prémium üzleti vonala, nem Vivobook szint.
Full fém az egész gép, pláne a zsanérok jól vannak megcsinálva, a hűtés is egész ahhoz képest, hogy kicsi és vékony a gép-még nálam az Inteles verzió sem rossz ebből a szempontból. -
Gubu0101
veterán
válasz
Nekem lassan egy eves a rog de kutya baja.Zsanerok is olyan feszekesek mint ujan voltak.Hutesen se valtozott semmi.Az a kerdes,hogy milyen idos gepeket vittek vissza,lehet 4-5 eveseket.Elozo gepem Acer nitro volt,abban 6 honap utan elszallt az alaplap.Szerintem,barmelyik gyarto gepet veszi az ember,ezek benne vannak a pakliban.Egyenlore nem is panikolok,mert meg van 2 ev garancia.Majd ha az letelik…
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kompakt vízhűtés
- Battlefield 6
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest