- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
Sasa 111 #37852 üzenetére
Szia,
november legnagyobb baklövését már elsején elkövetni - nem kellene...
Ez egy szar.
Ennyi pénzért minőségi, ragyogó kijelzőt is lehet már venni, nem ilyen halovány maszlagot, ráadásult bolt által felbővítve, aranyáron...
Ilyen áron már Lenovo Legiont is találsz, ezt a gépet sietve lépd át!
-
memorix
senior tag
válasz
Sasa 111 #37852 üzenetére
Display és aksi gyenge a hordozáshoz. Hordozás esetén legalább 60 Wh aksi kell.
ASUS Expertbook B1500CBA-BQ1582 (Star Black)
DisplayNon-touch screen, 15.6-inch, FHD (1920 x 1080) 16:9, Wide view, Anti-glare display, LED Backlit, 250nits, NTSC: 45%, Screen-to-body ratio:90 %
Battery42WHrs, 3S1P, 3-cell Li-ion
Nem hinném hogy ezt keresed. Minek neked a ram bővítési lehetőség? Miért nem elég 16Gb vagy 32 GB ?
Asus S14, S15 vivobookokban van 1 db slot amibe lehet ramot cserélni. -
memorix
senior tag
válasz
Sasa 111 #37840 üzenetére
Nekünk az egyik laptop az egy Asus UM5401QA OLED 5600H és nincs a zsanérnak semmi problémája.(A zenbookba a memória nem bővíthető)
A másik laptop egy Vivobook 5800H S15 M3502QA-MA001. Az is jól bírja. (Itt a 16gb memóriát felupgradeltem 40gb -ra)
Mindkettő 1 éves múlt. -
cs.zs.
veterán
válasz
Csatlakozom az előttem szólókhoz,
az enyém is 1 évhez közelít, és ez is intenzív használatban van, és ennek is kutya baja. UM5401QA, hibátlan technika. Van rá 3 év gari.
Ha annyira szar lenne, jópár panaszba belefutottunk volna itt az Asus, vagy a milyen gépet vegyek topikban, de nem emlékszem ilyen jellegű hsz-re.
Ezt én továbbra is csak ajánlani tudom.
[kép] [kép] [kép] [kép] -
Kront
tag
válasz
Lányom Zenbookja 1 éves, napi iskolai használatban van és semmi baja a zsanérnak. De valóban, amikor vettem és nézegettem a típushibákat, szinte mindenütt előjött, hogy rossz minőségű, sérülékeny megoldást választottak más gyártók hasonló gépeihez képest, és ha a zsanér számít, akkor vegyek inkább ThinkPadet vagy EliteBookot. Ebben a kategóriában futó Dell XPS zsanérjai hasonlóan rossz hírűek. (Azért a ThinkPad 2-3-szoros áron adja ugyan azt a konfigurációt, így illik is, hogy komolyabb mechanikájú szerkezet legyen.)
-
azbest
félisten
válasz
Sasa 111 #37836 üzenetére
asusnál szériánként nagy a szórás, ezek közt a 2022-es zenbook, vivoobook S -ek közt vannak egészen jók. A zenbook ram nem bővíthető itt. (LPddr x ram általában integráltat jelent). A vivobook S biosában szinte semmit sem lehet állítani, lehet a zenbook is hasonló. Asus notikhoz nem sok bios frissítés szokott kijönni, nem nagyon jönnek a beágyzott vezérlő és bios segbezhetőségekre a fixek. Thinkpadnél valsz évekig rendszeresen van legalább bios frissítés. Bővíthetőséget adott modelnél kell nézni mindkettőnél, hogy van -e egyáltalán slot ramot bővíteni.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Sasa 111 #37829 üzenetére
Szia, a ventillátorok bármilyen gépben megállhatnak, nem a brand a lényeg. Nekem cseréltek már gariban Dellben is, Asusban is. Na és akkor mi van? 1 hét alatt kész volt. Ezért van rá gari, nem?
A zsanér problémát nem vágom, a Zenbookok egy ideje fémből vannak, legjobb technika. Legjobb akkus üzemidőt és legjobb kijelzőt is ezekkel a gépekkel kapsz.
Ha ez nem jó, akkor mi az?
Ha ő egy "eladó" volt, akkor nyilván el akart adni valamit.
Mit ajánlott helyette, ami hasonló árban jobb mint ez? -
válasz
Ugyanez van itt nekem, csak UX, azaz Inteles verzió-amit neked állítottak, azt enyhén szólva sem hiszem el. A Zenbook az Asus prémium üzleti vonala, nem Vivobook szint.
Full fém az egész gép, pláne a zsanérok jól vannak megcsinálva, a hűtés is egész ahhoz képest, hogy kicsi és vékony a gép-még nálam az Inteles verzió sem rossz ebből a szempontból. -
Gubu0101
veterán
válasz
Nekem lassan egy eves a rog de kutya baja.Zsanerok is olyan feszekesek mint ujan voltak.Hutesen se valtozott semmi.Az a kerdes,hogy milyen idos gepeket vittek vissza,lehet 4-5 eveseket.Elozo gepem Acer nitro volt,abban 6 honap utan elszallt az alaplap.Szerintem,barmelyik gyarto gepet veszi az ember,ezek benne vannak a pakliban.Egyenlore nem is panikolok,mert meg van 2 ev garancia.Majd ha az letelik…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged