- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kano
nagyúr
válasz BPeter01 #3037 üzenetére
Nem lakik valaki közelebb a West End-hez? Valahol meg kellene hallgatnom egyet, hogy megnyugodjak.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz BPeter01 #3037 üzenetére
Ha közelhajolsz a bill bal oldalához akkor sem? Olyan normál munkazajnak tűnik, de csendben nagyon idegesít, mert arra figyelek.
El kellene vinnem akkor szervizbe, de az NSE-ben nem bízom.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
bnss
veterán
válasz BPeter01 #2679 üzenetére
Erre igen egyszerű a válasz, mert IDE csatolós vinyó van a noteszodban.
Megkérdeztem egy-két ismerősőm, mit tapasztaltak XP telepítéskor, mind azt mondták - szvsz is - a problémamentes telepítés követelménye az SP2-es XP.
Szerintem...: azért erős túlzás, hogy mindenki azt állítja, hogy 3-4 hónapig vana szervizben. Persze más kérdés, ha épp nincs raktáron a javításhoz szükséges alkatrész. Szvsz ne foglalkozz ezzel, inkább élvezd az Asus noteszed adta lehetőségeket.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
kano
nagyúr
válasz BPeter01 #2678 üzenetére
Nekem viszont elsőre felment rá az XP SP2 minden gond nélkül. Egy normális telepítő lemezt kell szerezni és kész. Semmi szívás és semmi állítgatás nem kell.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ML320
senior tag
válasz BPeter01 #2251 üzenetére
Universal Audio Architecture
Az XP, Win2K SP4, Win2003 Server verziók igénylik már. Egy javítás, mely a HD audiohoz tartozik. Régebben nem integrálták be a driverekbe, és hiába töltötted le a hang és modem driverét, csak egy MS HD, MS UAA audio eszközt kaptál, és jobb esetben a gép nem szórta a resetet. Persze hang nem volt. Most már azért többnyire benne van. Többnyire...Ember tervez, Isten perverz...
-
blackmoto
senior tag
válasz BPeter01 #1949 üzenetére
Köszi! Ez a teszt hasznos volt, mondjuk elég nagy baki benne, hogy a videochipet Intel 950-esnek írják. Amennyire néztem neten minden X51R-ben Ati chip van.
A tiédben milyen proci van, és milyen gyakran pörög fel jobban a venti? Valóban nem hallani, ahogy a cikk is írja?
Vista elvileg csak a plusz ramot hiányolja... Én valószínűleg Linuxot használnék rajta elsősorban, végre találtam egy distrot, ami nekem teljesen megfelel.
Illetve továbbra is érdekelne, hogy mások esetleg próbáltak-e ilyen gépen Need for Speed Underground 2-vel játszani, vagy azt nem viszi el az Ati X1100 még vga felbontásban sem?
A teljes kérdés itt:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest