- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
xAttilax #34870 üzenetére
Igen, már a MyAsusban lévő ventillátor beállítás is állítja a procit,
meg win 11-nél akku ikonra jobbklikk, és akkor meglátod ezt, itt is válthatsz teljesítményt,aztán az energiaséma szerkesztésénél, én akkus üzemmódban jelentősen lekorlátozom, az itt kiírt maximális szám (nekem 55) azt jelenti, hogy az alapfreki (nekem 3,3GHZ) 55%-áig mehet fel, azaz max kb 1800-ig, de hát ez 6 magos, bőven elég, és így akkuidő nyerhető,
töltőn pedig meg kell lennie a 100%-nak, mert csak így turbóz. Ha azt leveszed akár 99%-ra, akkor nem fog turbózni. -
azbest
félisten
válasz
xAttilax #34870 üzenetére
a vivobook S 14-emmel a proci fogyasztás limiteket is állítja. i7-12700h nem annyira takarékos procinál, az intel tuning utilityvel kiolvasva azt láttam, hogy
whisper - levette 15W -ra a power limitet,
standard - 35W
performance - 45w
Így ezek persze hatnak az órajelekre is. Azért 1 szálon engedi a whisper is feljebb szaladni, de több szálnál lehúzza alacsonyra.Ha jól látom a tied amd. Az ingyenes hwinfo64 is kiír ilyesmit a cpu részen, csak annyi nyűgje van, hogy nem lehet frissíteni az értékeket. Szóval mindig újra kell indítani a progit, ha változtatás után meg akarod nézni mi lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Viccrovat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android játékok topikja
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest