Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone Air - almacsutka
PROHARDVER! témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabax
csendes tag
Az mondjuk lehetséges mert sp3am van de a procihoz sikerült úgy felrakni ezközkezelőben hogy illesztőprogram frissítése és ott kitallóztam... Amúg menet közben az órajel az miért nem változik? mert nekem mindig 1.79en van vagy 1.80on hálózatról akksiról meg mindig 800on. vagy ez így normális? Mert én ezt a speedstepet úgy értelmeztem hogy menet kzben dinamikusan változtatgat alacsonyról nagyra... Vagy ehhez kéne valami progi?
még egy kérdés: az mitől van hogy a kamerának a kis zöld ledje néha felvillanik és akorsem alszik ki hogyha abbahyagtam a használatát és még az msnből is kiléptem?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Mini-ITX
- Milyen autót vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx