Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz azbest #39363 üzenetére

No megjött az első ExpertBook gépünk. P1503 + 16GB ddr5 5600 sodimm.
    A gyári 16os modul is 5600-as, egy skHynix, amellé tettem egy kingston-t

Maga a gép nem tűnik rosszabbnak fizikailag, mint hasonló árszinten lévő dellek.
    Picit a kijelző jobban leng, hagylik hozzá picit a ház. De talán ez sem vészesebb.
    Négy csavar és középen egy klips tartotta egyben az alját.
    65w-os asus typec töltőt adtak mellé.

Az tetszik, hogy van egy komplett driver pakk, amit le lehet tölteni az asus támogatás oldalánál és csak azt kell elindítani, mindent feltelepít. És a myasusban megjelennek a dolgai. Nem a myasus rakja fel őket úgy tűnik. Bár a win11 is látta a hardvert, csak úgy hiányoztak opciók a myasusból. Ez egyébként pont már 25h2 win 11 pro rendszert kapott, lehet érdemesebb lett volna még a 24h2-vel telepítenem, mert a pack hivatalosan ahhoz van.

Viszont, mintha a myasus venti mód állítás nem működne jól. A hwinfo progival nézve a cpu kisebb power limiten van, nem változik, ha kapcsolgatom a 3 állás között. A venti is lehalkul, nem forró. A biosban is lehet ezt állítni egyébként. A 80% max töltéses akku kímélő módot is lehet biosban kapcsolni. Viszont az intel rst/vmd kikapcsolás opciót nem láttam, így drivert kellett betöltenem telepítés közben. Ja és a touchpad nem működött a 25h2 installer alatt még, kellett egy egér mellé.

Sebességben érdekes még. A 6+4 magos móka alapból talán 11ezer pontot alulról nyalogatja cinebench r23-ban. Viszont a 10 perces teszt alatt fokozatosan lemegy 8 ezerig. Ahogy láttam a hwinfóban megy le a watt limit is és nem jön vissza fel. Ez bosszantó még, nem tudom miért van. A bios 317-es már.

Vásárolható hozzá extra garancia is. [kép] Alapból kiír 10% kupon kedvcsinálót is hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák