Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
 - iPhone topik
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Huawei P30 Pro - teletalálat
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Silenzio
addikt
válasz

Moonlight001

üzenetére
						Én ugyan csak utólag olvastam ezt a remek kis párbeszédet, de tényleg ne várj mást, előadod, hogy mennyire kezdő vagy, ők pedig felvetettek egy, a hozzászólásodból logikusan kikövetkeztetett lehetőséget, mert ha külön nem is mondod hogy kezdő vagy, én akkor is erre jutottam volna. Szóval ez sztem egyáltalán nem volt lecseszés, sem evidens, mellesleg az evidenciákat általában kimondjuk - bonyolult dolgok ezek, a lehetséges hibák száma elég nagy. Én idestova 12 éve használok pc-t, mégsem volt evidens SZÁMOMRA SEM, hogy 32 bites xp-re a 64 bites hw ellenére 32 bites driverek kellenek. Mióta x2-esem van, persze az, de senki sem születik hw-gurunak. Szóval mutass egy kis tiszteletet, a türelem gyakorlásának kölcsönösnek kellene lennie: feléd ha valami triviálisat vétesz, felénk ha esetleg evidenciákat kérdezünk. Nekem is reagáltak már ilyesfajta lekezelő hozzászólásokat, és max egy
 volt a válasz meg hogy közöltem: jah hát ezt tudom én is. Durva voltál, és a sértődöttségeddel másokat is megbántottál. Kicsit óvatosabban a jövőben!A hsz-emre valaki? Tegyek fel Vistát? Mikor leszedtem a windows-t, még nem volt gond a hanggal, most meg egyértelműen hw-hibának tűnik...
 - 

Tonyk
veterán
válasz

Moonlight001

üzenetére
						"Kedves" Moonlight!
Mielőtt az önérzetességtől szétpukkad a fejed, áruld már el hogy mi a büdös franc volt abban sértő, hogy: "Ugye nem azt akarod mondani, hogy 32bites xp-re akartad ráeröltetni a 64bites drivereket?"
Csupán rákérdeztem, hogy ugye nem szándékoztál 32bites operációsrendszerre - jelen esetben 32bites XP (ikszpé)-re 64 bites (azaz hatvannégy bites) drivert telepíteni. Ha lett volna ott valami fikázás, megérteném a kirohanásod, de így nem igazán.Második kérdés:
Ugye, azt sem vártad el, hogy hányaveti hibaleírásod után több oldalas hibalistát fogunk gépelni, hogy meg tudd oldani. Abból, amit leírtál az is lehet gond, hogy a tejföl a hűtőben van. Majd írd le pontosabban mi a bibi, majd arra írunk 5letet. Amennyiben nem esett le a tantusz, ez is egy ötlet volt. De, hogy meg is értsd : Ne próbálj 64bites drivert, 32bites rendszerre ráeröltetni.
Bocsi a kirohanásért, de ezek után ennyi járt!

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
 - SSD kibeszélő
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
 - Gyúrósok ide!
 - Linux kezdőknek
 - iPhone topik
 - NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - További aktív témák...

- TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző

- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
 - Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
 - Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

volt a válasz meg hogy közöltem: jah hát ezt tudom én is. Durva voltál, és a sértődöttségeddel másokat is megbántottál. Kicsit óvatosabban a jövőben!

Pyttawrx