- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuomas
addikt
válasz
Remiel #30837 üzenetére
Igen, és nincs átragasztva sem (háttérvilágítású, úgyhogy ez feltűnt volna).
Olvastam véleményeket róla, nem tagadom, találkoztam pár negatívval (pl az említett átragasztott bill). De nekem nem volt gondom velük, a gép egy asus matricával lebélyegzett dobozban volt, olyan, amilyet rendeltem.
Magyar billentyűzet és magyar windows volt rajta, természetesen az első bekapcsoláskor még az első setupot meg kellett csinálni, tehát nem belebuherált windows volt, hogy már letre volt hozva felhasználó, meg hasonló (nem tudom hogy írjam le). Magyarán tényleg olyan volt, mintha bementél volna mondjuk a media marktba és leemelsz a polcról egy gépet, minden hivatalos és minden gyári, fólia rajta, bill. védő puhabizbasz rajta, hozzá sem volt nyúlva."valamiért ahol "hivatalosan" lehet kapni csak a 2070 es kártyákkal szerelt scar 3 van"
Meg kellene nézni alaposabban, mert van, hogy egy termékből van még legalább 20 féle, eltérő procival, tárhellyel, rammal, windowssal, anélkül, integrált v.kártyával, dedikálttal, szóval szerintem amit a gyártó kiad, az náluk rendelhető.
Az én gépem pl egy típusában alapnak mondható 13 colos zenbook flip i5-ös, 256gb ssd-s, 8gb Ram-os, intel uhd 620as integrált v. kártyás gép, de ebből is volt win nélkül, i7es procival szerelt is, 16 gb ramos is, különböző ssd-vel szerelt, nvidia kártyás is, és ezek majdnem végtelen permutációi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest