- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fister
tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Évente legalább 1x nagytakarítást kapott és új pasztát, de sajnos ez nem prémium kategóriás g56jr, ez eddig bírta.
Ez nem segítség, ez fikázás. Neked jobb van, ezért bátran le mered fikázni az olcsóbb és szarabb minőségűt. Tiszteletben tartani a másik döntéséd nem tudod, mert neked több pénzed volt, megtehetted hogy megveszed a jobbat, így nyugodt szívvel lenézhetsz bárki mást akinek gyengébb gépe van mint a tiéd. Nem is értem, hogy mernek a gyártók olcsóbb, gyengébb minőségű gépeket a piacra dobni, és hogy mernek a vásárlók g56jr-től rosszabbat venni. Írásod szerint arra következtetek ami műanyag, és nem g vagy n szériás hűtéssel rendelkezik az mind használhatatlan. Honnan tudod hogy ki mire használja a gépét? És ha nekem simogatni kell? Kipróbáltál az általam említett gép közül, vagy bármelyik x550jk közül 1 db-ot is, hogy ilyen véleményt alkotsz ezekről? Örülj hogy napi 16 órát játszhatsz cpu throttling nélkül, hogy nem fő meg semmi a gépedben, és fogadd el hogy más képes megvenni a "szart" is. Olvastam a hozzászólásokat, elhiszem hogy gyatra minőségű, de ez az árán is meglátszik. Egy tanács: ha legközelebb segíteni akartok, akkor elég annyit írni hogy fontolja meg az illető a döntését, mert ezzel a laptoppal ez és ez a probléma. Viszont ha fikázni akartok, esetleg nagyzolni, akkor nyugodtan folytassátok ezt. És NEM, még NEM vettem meg az x550jk-t, tehát nem a sajátomat védem...Gergosz2: Valószínűleg nem tudok venni 3-400ért a g szériából, ez szerintem már nyílvánvalóvá vált. Tisztában vagyok azzal is, hogy pl hp és dell is jobb minőségűeket gyárt, de ha választanom kell bevállalom a gagyi műanyagot a 4510u 840m kombó helyett. Egy sok szerencsét, leld örömöd benne, reméljük nem lesz olyan szar mint amilyennek mondják segítőkészebb, barátibb lenne. Igaz nem vagyunk barátok

"A tegyünk hozzá +30-40et talán még helytálló is lenne, de akkor miért nem rakunk hozzá +150et? Ne vegyük meg a szar n-est se
" - Ezen az iróniát kellene érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Intel Core i9 12900K 16mag/24 szál BOX új, bontatlan processzor garanciával!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx