- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
válasz
fister #22320 üzenetére
Szia,
1. mindenképen a HDD helyére tedd az SSD-t, mert az biztos SATA3-as, viszont az ODD általában csak SATA vagy SATA2, így nem hozná az SSD a megfelelő sebességet. Én itt hardver aprón vettem a Caddy-t és az ODD-hez is vettem egy házat, így most van egy külső DVD írom (kb 9e volt a kettő) egyedül arra kell figyelni, hogy melyik verzió kell a 12,7-es vagy a kisebbik 9,5-es.
2. Egyéni véleményem szerint Kingstone, de lényegében mindegy, de van erre is egy topik, én 120GB-t vettem, minden progi SSD-n van így is maradt szabad 26 GB, de most inkább 250-est vennék.
3. sajnos igen le kell venni a billentyűzetet, de ITT egy videóban szépen meg mutatnak mindent.
Telepítés előtt az alábbi írást ajánlom figyelmedbe.sok sikert!
-
Permet Elek
senior tag
válasz
fister #22334 üzenetére
Nézz be a milyen notebookot vegyek topikba és olvass. Vagy töltsd ki a kérdőívet. Ez nem fikázás, ezek a tények. Én ott kezdtem, azért vettem olyat, ami nem sz.r. Használtan, jó áron. És kipróbáltam több gépet is. (Míg te valószínű ki se próbáltad a gépet, amit ajnározol.) Sőt akiknek boltja van, vagy szervízes és a topikba segít, valószínű, ő is. Kb 4-5 gép van az ajánlottba 300ezerig. Az újjak között. Ami nem véletlen. Amit érdemes megvenni. Ebből 3-om, nálad alapból kilőve. A gyártók, pedig azért gyártanak sz.rt, hogy minél több profitot generáljanak. Leírtad mire használnád, így tudjuk mi kellhet neked. Elárulom, én játékra vettem az enyém, de még ez is kevés. Így nem is játszok rajta. Asusból a tavalyi széria siralmas, elhozta a FHD kijelzőket, de a minőség rovására. Lásd N56 utód az N550/551 G56 utód G551 és sorolhatnám. Évről évre szarabb minőség. Mert sajnos ezt a világot éljük. Fogyasztói társadalom. Leírtuk, hogy azt veszel amit akarsz, mi csak le akartunk beszélni egy rossz döntésről. De makacs önfejű vagy és ráadásul parádézol fölöslegesen a topikba. Ahova ugye segítséget kérni jöttél. Amire kaptál választ. Mégis írtál azóta 2 fölösleges hozzászólást. És nem fogod kibírni a 3.-at se.
-
Gergosz2
veterán
válasz
fister #22330 üzenetére
Amikor 300k-s gamer gépek is alig tudnak hűvösen tartani egy i7-es procit, azoknál is szépen jön elő a cpu throttling, akkor nem tudom mit vársz ettől a konzumertől. Ha csak néha játszogatsz akkor is felmegy a freki, fűt ezerrel a gép amit majd a hűtő aligha fog lehűteni és utánna szépen visszavágja majd a frekit a CPU , mert túlmelegedett. Ha meg csak azért veszed, hogy legyen egy erős konfig, de a közelében sem jársz, hogy kihasználd, akkor meg egyértelműen pénzt dobsz ki az ablakon. De már sokszor elmondtam, nekem mindegy ki mire költi a pénzét.
Ne vegyük meg a szar n-est se
??????
-
Permet Elek
senior tag
válasz
fister #22330 üzenetére
Fogalmad sincs látszik, csak beszélsz össze vissza. Ha neked jó a sz.r aranyáron, vedd azt. Gondoltuk segítünk, de csak hőbörögsz. Ennyiért akár az enyémet is megkaphatod, használtan. Sokkal jobb választás. De az N-es gépek bármelyike is. Lehet jó a x-specifikációja, csak használni nem fogod tudni. Nem véletlen van 3-4-5 dekagramm súlykülönbség a kategóriák közt. Pedig ugyan olyan kívülről és specifikációba. Az acert meg, lehet csak újra kéne pasztáztatni. Mint minden lapost 1-2 évente.
-
Gergosz2
veterán
válasz
fister #22320 üzenetére
Én ezt nem venném meg. Látom, hogy 4 magos i7 van benne, de tuti, hogy nem fogja bírni a hűtője játékok alatt úgyhogy szépen jön majd a cpu throttling. Nem is beszélve, hogy 210k-t kiadsz egy gagyi műanyag házért.
Ha 20k-t hozzá dobsz kapsz egy N550JK-t fHD IPS kijelzővel, alu házzal. Ebben I5 van de ezt legalább rendesen tudja hűteni.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
fister #22320 üzenetére
Ahogy telnek az évek, úgy lesznek egyre silányabbak a notebookok. Ráadásul az asus x széria a legalja az asus gépeknek, míg az említett acer nem az volt. Csak párat olvass vissza, hogy egyáltalán akarod e azt a gépet. SSD-t a HDD helyére. A HDD-t pedig a caddybe. Hogy milyet: [link] Összefoglalót is elolvashatod. És nekem is úgy tűnik, hogy szét kell kapni a caddyhez. Mert egy csavar tartja a dvd írót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5400, 14" FHD Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia
- LOQ 15ARP9 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe gar
- Hp Elitebook 840 G8 CSAK 1DB POFÁTLAN ÁRON ÚJ KIJELZŐ!!!!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest