- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
válasz
fister
üzenetére
Nézz be a milyen notebookot vegyek topikba és olvass. Vagy töltsd ki a kérdőívet. Ez nem fikázás, ezek a tények. Én ott kezdtem, azért vettem olyat, ami nem sz.r. Használtan, jó áron. És kipróbáltam több gépet is. (Míg te valószínű ki se próbáltad a gépet, amit ajnározol.) Sőt akiknek boltja van, vagy szervízes és a topikba segít, valószínű, ő is. Kb 4-5 gép van az ajánlottba 300ezerig. Az újjak között. Ami nem véletlen. Amit érdemes megvenni. Ebből 3-om, nálad alapból kilőve. A gyártók, pedig azért gyártanak sz.rt, hogy minél több profitot generáljanak. Leírtad mire használnád, így tudjuk mi kellhet neked. Elárulom, én játékra vettem az enyém, de még ez is kevés. Így nem is játszok rajta. Asusból a tavalyi széria siralmas, elhozta a FHD kijelzőket, de a minőség rovására. Lásd N56 utód az N550/551 G56 utód G551 és sorolhatnám. Évről évre szarabb minőség. Mert sajnos ezt a világot éljük. Fogyasztói társadalom. Leírtuk, hogy azt veszel amit akarsz, mi csak le akartunk beszélni egy rossz döntésről. De makacs önfejű vagy és ráadásul parádézol fölöslegesen a topikba. Ahova ugye segítséget kérni jöttél. Amire kaptál választ. Mégis írtál azóta 2 fölösleges hozzászólást. És nem fogod kibírni a 3.-at se.
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx