- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fister
tag
válasz
Permet Elek #22331 üzenetére
Évente legalább 1x nagytakarítást kapott és új pasztát, de sajnos ez nem prémium kategóriás g56jr, ez eddig bírta.
Ez nem segítség, ez fikázás. Neked jobb van, ezért bátran le mered fikázni az olcsóbb és szarabb minőségűt. Tiszteletben tartani a másik döntéséd nem tudod, mert neked több pénzed volt, megtehetted hogy megveszed a jobbat, így nyugodt szívvel lenézhetsz bárki mást akinek gyengébb gépe van mint a tiéd. Nem is értem, hogy mernek a gyártók olcsóbb, gyengébb minőségű gépeket a piacra dobni, és hogy mernek a vásárlók g56jr-től rosszabbat venni. Írásod szerint arra következtetek ami műanyag, és nem g vagy n szériás hűtéssel rendelkezik az mind használhatatlan. Honnan tudod hogy ki mire használja a gépét? És ha nekem simogatni kell? Kipróbáltál az általam említett gép közül, vagy bármelyik x550jk közül 1 db-ot is, hogy ilyen véleményt alkotsz ezekről? Örülj hogy napi 16 órát játszhatsz cpu throttling nélkül, hogy nem fő meg semmi a gépedben, és fogadd el hogy más képes megvenni a "szart" is. Olvastam a hozzászólásokat, elhiszem hogy gyatra minőségű, de ez az árán is meglátszik. Egy tanács: ha legközelebb segíteni akartok, akkor elég annyit írni hogy fontolja meg az illető a döntését, mert ezzel a laptoppal ez és ez a probléma. Viszont ha fikázni akartok, esetleg nagyzolni, akkor nyugodtan folytassátok ezt. És NEM, még NEM vettem meg az x550jk-t, tehát nem a sajátomat védem...Gergosz2: Valószínűleg nem tudok venni 3-400ért a g szériából, ez szerintem már nyílvánvalóvá vált. Tisztában vagyok azzal is, hogy pl hp és dell is jobb minőségűeket gyárt, de ha választanom kell bevállalom a gagyi műanyagot a 4510u 840m kombó helyett. Egy sok szerencsét, leld örömöd benne, reméljük nem lesz olyan szar mint amilyennek mondják segítőkészebb, barátibb lenne. Igaz nem vagyunk barátok
"A tegyünk hozzá +30-40et talán még helytálló is lenne, de akkor miért nem rakunk hozzá +150et? Ne vegyük meg a szar n-est se
" - Ezen az iróniát kellene érezni.
-
fister
tag
válasz
Gergosz2 #22323 üzenetére
köszi a választ, de nem ez volt a kérdés
ha az embereknek lenne 400+ ezre pl full hd kijelzős gtx 980m-es g751m-re, akkor sem azt venné meg hanem egy 2x ilyen erős asztalit sima gtx 980, 24 colos full hd monitorral amin még élvezhető is játszani. Továbbá az a véleményem hogy laptop nem való játékra. Nem is hardcore játékra kell a gép, és nem is arra hogy verjem magam hogy nekem asus rog van, hanem szeretnék egy erős gépet elfogadható áron, amit meg is találtam, bővíteném rammal és a gyorsaság érdekében ssd-vel. Utóbbira vonatkoztak a kérdéseim. Az hogy heti 1-2x elszórakozzak nem ultrán hanem highon vagy mediumon, arra tökéletesen megfelel. Nyáron mikor 40 fok van a lakásban (és nem a fagyasztóban tartom a laptopot) akkor a mostani acerem rendszerint lelőtte magát mert 100 fok fölé ment a cpu, kétlem hogy bármilyen gamer laptop nem ugyanezt tenné. A sok kárörvendő ellenére aki x550jk-t vesz, lásd én, annak nyomós oka van, amit most nem részleteznék. A tegyünk hozzá +30-40et talán még helytálló is lenne, de akkor miért nem rakunk hozzá +150et? Ne vegyük meg a szar n-est se
-
fister
tag
Sziasztok. Nem sokára tulajdonosa leszek egy X550JK-XO059D notebooknak. Szeretnék ram mellett ssd-t bővíteni, 120 gb-on gondolkozom. Soha sem vettem még asztali gépbe se ssd-t.
A kérdéseim:
1. mit javasoltok, az ssd menjen a hdd helyére, a hdd pedig az odd helyére caddyben? Ha igen, honnan és milyen caddyt érdemes venni, van bármi különbség közöttük? Olvasgattam ezt az alaplap hazavágós hozzászólásokat, ezért tanácstalan vagyok...
2. van bármilyen ajánlott ssd, pl márkára? Illetve kíváncsiságból próbáltam utána járni de sehol sem találtam, tudja valaki hogy sata2 vagy 3as a laptop csatlakozója?
3. és végül, az odd cseréjéhez le kell bontani a gép felső részét? Amennyi infot találtam a válasz igen, amit sajnálok, mert pl a 6 éves acer 7738g laptopomban is külön kiszerelhető, igaz ez 17 colos elfért benne az a + egy csavar
köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest