- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
fister
tag
válasz
Gergosz2
üzenetére
köszi a választ, de nem ez volt a kérdés
ha az embereknek lenne 400+ ezre pl full hd kijelzős gtx 980m-es g751m-re, akkor sem azt venné meg hanem egy 2x ilyen erős asztalit sima gtx 980, 24 colos full hd monitorral amin még élvezhető is játszani. Továbbá az a véleményem hogy laptop nem való játékra. Nem is hardcore játékra kell a gép, és nem is arra hogy verjem magam hogy nekem asus rog van, hanem szeretnék egy erős gépet elfogadható áron, amit meg is találtam, bővíteném rammal és a gyorsaság érdekében ssd-vel. Utóbbira vonatkoztak a kérdéseim. Az hogy heti 1-2x elszórakozzak nem ultrán hanem highon vagy mediumon, arra tökéletesen megfelel. Nyáron mikor 40 fok van a lakásban (és nem a fagyasztóban tartom a laptopot) akkor a mostani acerem rendszerint lelőtte magát mert 100 fok fölé ment a cpu, kétlem hogy bármilyen gamer laptop nem ugyanezt tenné. A sok kárörvendő ellenére aki x550jk-t vesz, lásd én, annak nyomós oka van, amit most nem részleteznék. A tegyünk hozzá +30-40et talán még helytálló is lenne, de akkor miért nem rakunk hozzá +150et? Ne vegyük meg a szar n-est se 
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Gergosz2
üzenetére
Az se aluházas, mivel a fedlap nem az, de ezt csak a hozzáértők szúrják ki: [link] +a kopós festett bill se nyerő. N551- ből nézzen ips-est. Az fém fedlapos, és kivehető akkus. Bár szintén festett billel. Én is N551-et vettem volna csak még akkor nem volt ips-es. Ezért lett a G56JR

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 6Mag 16/512 FHD+
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Eladó Dell G5 Laptop
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 16 Elitebook 860 G9 WUXGA IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

ha az embereknek lenne 400+ ezre pl full hd kijelzős gtx 980m-es g751m-re, akkor sem azt venné meg hanem egy 2x ilyen erős asztalit sima gtx 980, 24 colos full hd monitorral amin még élvezhető is játszani. Továbbá az a véleményem hogy laptop nem való játékra. Nem is hardcore játékra kell a gép, és nem is arra hogy verjem magam hogy nekem asus rog van, hanem szeretnék egy erős gépet elfogadható áron, amit meg is találtam, bővíteném rammal és a gyorsaság érdekében ssd-vel. Utóbbira vonatkoztak a kérdéseim. Az hogy heti 1-2x elszórakozzak nem ultrán hanem highon vagy mediumon, arra tökéletesen megfelel. Nyáron mikor 40 fok van a lakásban (és nem a fagyasztóban tartom a laptopot) akkor a mostani acerem rendszerint lelőtte magát mert 100 fok fölé ment a cpu, kétlem hogy bármilyen gamer laptop nem ugyanezt tenné. A sok kárörvendő ellenére aki x550jk-t vesz, lásd én, annak nyomós oka van, amit most nem részleteznék. A tegyünk hozzá +30-40et talán még helytálló is lenne, de akkor miért nem rakunk hozzá +150et? Ne vegyük meg a szar n-est se 
Pyttawrx