Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dicker
üzenetére
Én megvettem a G56JK-t angol billentyűzettel és fullHD TN(?) panellel, eddig egy napot használtam(mert behalt a bios), de mind teljesítményre, mind használhatóságra meggyőzött még a billentyűzet ellenére is. Ráadásul 220k-ért hozzájutottam. az összeszerelés minősége nem tudom milyen lehet, de egy HDD caddyt belerakva annyira púpos lesz a gép alja(szemmel nem látni), hogy a gyári fedlapot nem lehet visszapattintani teljesen a helyére.
De ez legyen a legkisebb gondom. -
NTonee
veterán
válasz
Dicker
üzenetére
az n550-ről előttem írt ZavaBalazs. Gyenge zsanér, az a fekete képernyős dolog pedig engem eléggé a plafonra tenne. Szétszedni nem kéne a gépet, mert utána meg széthullik magától.
Manapság ez van sajnos.
Nem mellékesen a G551 topicjában az utolsó hsz-oknál akadt ki egy vásárló. Annyira gagyi az egész, hogy helyből vissza is küldte fenébe.
Elindult inkább az Acer VN7-791 Nitro irányába, a notebookcheck.net tesztelőinek tetszett a gép, kíváncsian várom, vajon vissza fog e írni, hogy milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
De ez legyen a legkisebb gondom.
Nem mellékesen a G551 topicjában az utolsó hsz-oknál akadt ki egy vásárló. Annyira gagyi az egész, hogy helyből vissza is küldte fenébe.
Elindult inkább az Acer VN7-791 Nitro irányába, a notebookcheck.net tesztelőinek tetszett a gép, kíváncsian várom, vajon vissza fog e írni, hogy milyen.
Pyttawrx