Hirdetés
- Apple Watch
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
alsó fedlapot tartó csavar terén elég gyér ez a laptop, nekem egyszer volt leszedve, vásárláskor ram bővítés miatt, és mint azt nemrég észrevettem, az egyik csavar már ki is pottyant belőle, pedig a laptopszalonos srác nagyon gyengéden szerelte. az ilyen problémák miatt van kiadva a boltoknak az ukáz, hogy csak a szerviz nyúlhat bele.
ettől függetlenül ha nagyon óvatos kézzel nyúlsz hozzá, akkor nyom nélkül te is szét tudod kapni (az más kérdés, hogy gariztatás előtt megint szét kell, hogy kiszedd az ssdt), de talán a leg idegrendszerkímélőbb megoldás az, hogy a fixdirecttel rakatod be az ssdt (nekem azt mondták, hogy 4500(+áfa?) áron megcsinálják), és akkor örömbódottá van.
HDD helyére tedd, a HDDt meg beépítőkerettel az ODD helyére. tippre mehet rá a win, miért ne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface pro 7+
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx