Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PappG
csendes tag
Kinéztem egy ASUS N550JK-CN256H típusú notebookot, ami egy dologtól eltekintve abszolút megfelel az elvárásaimnak. Nekem SSD is kellene bele, mert fejlesztenék rajta, és szeretném, ha a fordítás minél gyorsabban futna, iIlletve az sem lenne rossz, ha gyorsan indulna a gép.
Sajnos ebben a típusban nincs SSD, ezért arra gondoltam, hogy az optikai meghajtót kiszedetném, és az SSD-t annak a helyére beszerelve venném meg a gépet. Ezt az SSD-t két partícióra vágnám. Az egyikre menne a notebookhoz adott Win8.1, a másikra meg egy Ubuntu a munkához.Szombaton be is mentem egy olyan boltba, ahol ezt a típust árulják. (Jól ismert, országos hálózat egyik boltja.) Akkor az eladó azt mondta, hogy ez az átalakítás megtehető, még ajánlott is egy 128-as Samsung Evo SSD-t. Ma visszamentem, hogy még néhány kérdést feltegyek, illetve meg is rendeljem, de egy másik eladóval tudtam csak beszélni, aki azt mondta, hogy ez nem fog menni, mivel az Asus szerviz azt mondta nekik, hogy ne csináljanak ilyen átalakítást.
Most akkor mi van?
Szabad vagy nem szabad SSD-t tenni az optikai meghajtó helyére a garancia elveszítése nélkül? (Az cserét tehát nem én, hanem a bolt végezné.)Illetve az is érdekelne, hogy a notebookkal vásárolt Windowst csak HDD-re telepíthetem, vagy az utólag beépített, particionált SSD-re is?
Ha a fentieket nem tehetem meg, akkor nem az Asus mellett döntök.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Építő/felújító topik
- sziku69: Szólánc.
- Poco F7 – bajnokesélyes
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szabad vagy nem szabad SSD-t tenni az optikai meghajtó helyére a garancia elveszítése nélkül? (Az cserét tehát nem én, hanem a bolt végezné.)
Pyttawrx