- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyk
veterán
A "mi megy bele" dologra már én is rákérdeztem, és arra jutottunk, hogy a core2duo nem fog belemenni a tokozás eltérősége miatt.
Továbbolvasva és túrva kiderült, hogy a CoreDuo Micro-FCPGA tokozású és, hogy ilyen tokozás van a Core2Duonál is: ( [link]) :SLAF6 2.60 GHz T7800 N/A 800 MHz 65 nm G0 4 MB Micro-FCPGA
SLAQH 2.60 GHz T9500 N/A 800 MHz 45 nm C0 6 MB Micro-FCPGA
SLAQG 2.50 GHz T9300 N/A 800 MHz 45 nm C0 6 MB Micro-FCPGA
SLAF7 2.40 GHz T7700 N/A 800 MHz 65 nm G0 4 MB Micro-FCPGA
SLA43 2.40 GHz T7700 N/A 800 MHz 65 nm E1 4 MB Micro-FCPGA
SLAPA 2.40 GHz T8300 N/A 800 MHz 45 nm M0 3 MB Micro-FCPGA
SL9SD 2.33 GHz T7600 N/A 667 MHz 65 nm B2 4 MB Micro-FCPGA
SLA44 2.20 GHz T7500 N/A 800 MHz 65 nm E1 4 MB Micro-FCPGA
SLAF8 2.20 GHz T7500 N/A 800 MHz 65 nm G0 4 MB Micro-FCPGA
SL9SE 2.16 GHz T7400 N/A 667 MHz 65 nm B2 4 MB Micro-FCPGA
SLAXG 2.10 GHz T8100 N/A 800 MHz 45 nm M0 3 MB Micro-FCPGA
SLAP9 2.10 GHz T8100 N/A 800 MHz 45 nm M0 3 MB Micro-FCPGA
SLAVJ 2.10 GHz T8100 N/A 800 MHz 45 nm M0 3 MB Micro-FCPGA
SLAUU 2.10 GHz T8100 N/A 800 MHz 45 nm C0 3 MB Micro-FCPGA
SLA49 2 GHz T7250 N/A 800 MHz 65 nm M0 2 MB Micro-FCPGA
SLA45 2 GHz T7300 N/A 800 MHz 65 nm E1 4 MB Micro-FCPGA
SL9SF 2 GHz T7200 N/A 667 MHz 65 nm B2 4 MB Micro-FCPGA
SLA4D 2 GHz T5750 N/A 667 MHz 65 nm M0 2 MB Micro-FCPGA
SL9SG 1.83 GHz T5600 N/A 667 MHz 65 nm B2 2 MB Micro-FCPGA
SL9U3 1.83 GHz T5600 N/A 667 MHz 65 nm L2 2 MB Micro-FCPGA
SLA4E 1.83 GHz T5550 N/A 667 MHz 65 nm M0 2 MB Micro-FCPGA
SLA4A 1.80 GHz T7100 N/A 800 MHz 65 nm M0 2 MB Micro-FCPGA
SL9WE 1.73 GHz T5300 N/A 533 MHz 65 nm L2 2 MB Micro-FCPGA
SL9U4 1.66 GHz T5500 N/A 667 MHz 65 nm L2 2 MB Micro-FCPGA
SLA4F 1.66 GHz T5450 N/A 667 MHz 65 nm M0 2 MB Micro-FCPGA
SL9SH 1.66 GHz T5500 N/A 667 MHz 65 nm B2 2 MB Micro-FCPGA
SL9VP 1.60 GHz T5200 N/A 533 MHz 65 nm B2 2 MB Micro-FCPGA
SLAEB 1.60 GHz T5470 N/A 800 MHz 65 nm M0 2 MB Micro-FCPGA
SLA9S 1.50 GHz T5250 N/A 667 MHz 65 nm M0 2 MB Micro-FCPGAmár csak a kérdés adott, hogy melyik megy bele ténylegesen...
-
Tonyk
veterán
Van valakinek ötlete, hogy honnét lehet a legfrissebb 8.3-as ati drivert ami fel is megy egy ASUS F5R laposra? Ami az ati oldalán van [link] nem ok-s,mert szerinte nincs támogatott eszköz.
(Chipset: x1100; CPU: Intel)Nem azért mert mindenből a legújabb kell, hanem mert nem tudok rájönni a véletlenszerű bootolás közbeni újraindulások okára. (Hibanaplóban nincs rá utalás, kék képernyő sem sokkal beszédesebb) Főleg akkor jelentkezik a hiba, amikor a bekpacsoló gomb egyszeri megnyomásával állítom le a gépet, de van hogy másor is előjön. pl mozgatás után.
Esetleg ötlet? Memória volt már benne másik vatta új, azzal is ez a helyzet. Nem hinném, hogy ez a gond, mert amennyiben sikerül bebootolni, úgy nincs vele gond. -
Tonyk
veterán
Keresem , de nem találom.... Valaki elárulna a Noti-s VGA összehasonlító oldal címét (piros -fehér színekben pompázak azt tudom
)
-
Tonyk
veterán
32 bites XP alatt elvileg a max memória 3GB ami látható a usernek (/3GB kapcsolóval)
32 bites Vista esetében meg:
"For Windows Vista to use all 4 GB of memory on a computer that has 4 GB of memory installed, the computer must meet the following requirements:- The chipset must support at least 8 GB of address space. Chipsets that have this capability include the following:
- Intel 975X
-Intel P965
- Intel 955X on Socket 775
- Chipsets that support AMD processors that use socket F, socket 940, socket 939, or socket AM2. These chipsets include any AMD socket and CPU combination in which the memory controller resides in the CPU.- The CPU must support the x64 instruction set. The AMD64 CPU and the Intel EM64T CPU support this instruction set.
- The BIOS must support the memory remapping feature. The memory remapping feature allows for the segment of system memory that was previously overwritten by the Peripheral Component Interconnect (PCI) configuration space to be remapped above the 4 GB address line. This feature must be enabled in the BIOS configuration utility on the computer. View your computer product documentation for instructions that explain how to enable this feature. Many consumer-oriented computers may not support the memory remapping feature. No standard terminology is used in documentation or in BIOS configuration utilities for this feature. Therefore, you may have to read the descriptions of the various BIOS configuration settings that are available to determine whether any of the settings enable the memory remapping feature.
- An x64 (64-bit) version of Windows Vista must be used."
-
Tonyk
veterán
pedig ott van az, néz jobban szét!
2 lehetőség is van
1. a programban cpu speed fül - cpu settings - leső legördülő menü
2. a tálcán lévő ikonon jobb gomb (ha ezek nem látszanak, a programban Settings fül - show advanced NHC settings - Tray iconsbár ha nem tudja a steppinget a proci...
-
Tonyk
veterán
Akkor most értelmezzünk amit látunk:
"Starting Windows XP preinstallation Environment"
Azaz parasztfordításban: Preinstallációs környezet elindítása. Ez nem arra vonatkozna, hogy betölt egy felületet, host alakalmazást, futtatkörnyezetet, OS-t -ahogy tetszik - amivel majd a preinstalled xp-t pakolja helyre. (ami ugye az első installkor véglegesedik, egy pár infó kitöltésével, és esetlegesen már aktiválva is vagyon). Remélem érzed a Preinstallation és a Preinstalled közötti halvány vonalat
mert ugye a preinstalled cd nem drivert telepít...hanem ez egy előtelepített oprendszer, amiben minden driver benne van már rég.
Ha még nem ismered ajánlom figyelmedbe a xp telepítő cd-n ismegtalálható ( \SUPPORT\TOOLS\Deploy.cab) sysprep nevű gyöngyszemet.
-
Tonyk
veterán
hááperszeeee!
Esetleg annyit lehetett volna csinálni, hogy megnézni, mi is van a rejtett partíción. Ha image esetleg nyitja-e valami, ha meg előtelepített cucc, akkor kimásolni dvd-re és úgy bepróbálkozni. Ezekkel mondjuk az a baj, hogy régi driverek vannak benne (a mai állapothoz képest), ezt meg ki lehet kiszübölni egy nlite-os cd-vel (+ term. unattendant, hogy ne kelljen még csak rá se nézni)
-
Tonyk
veterán
Igazából annyi volt, hogy betettem a cd-t és elindult a visszaállítás, azért ment a visszaállítás a rejtett partícióról, mert közben a cd meg se mozdult.
Aktív móddal pedig sokat nem segítesz rajta. igazából ezeket az egységsugarú usernek találtak ki, beteszi a cd/dvd-t oszt jóvan. Ennek nem kéne túl hardcore dolognak lennie.
-
Tonyk
veterán
1 CD és DVD van hozzá, cd-ről a prg. fut. Nem néztem a DVD-t mi van rajta, mert az nem kellett, ment winyóról . Meg most nem is tudom megnézni, mert minden lapító személyes használatra ment és a kollégáknál van. (céges). Hogy ez most előtelepített vacakot másolja fel, vagy egy clone-t nyom vissza a winyóra passz. (bár ebből a szempontból lényegtelen is hogy melyik)
Van 15 db Toshiba is, az tuti az előtelepített xp másol fel.
-
Tonyk
veterán
nem a csillivilli progikra kell gondolni ám...
nem mondod, írtam is valamit erről, de nem ismétlen önmagam.
De miért kötsz mindig belém? Vagy te is azt hiszed, hogy a visszaállító dvd a vinyó rejtett partíciójáról állítja vissza a wint?
Neked ez kötözködés akkor sajnállak, mert csak megkértelek, hogy írd már le mit csinál, mert, -ahogy ezt is írtam- a HP-től kapott recovery disk biza a rejtett partícióról állított vissza. mert a cd-n semmi más nem volt.
részemről ennyi, hogy te mit képzelsz mögé, az a te bajod.
-
Tonyk
veterán
Tudom, hogy lehet tömöríteni ... elég sokat ghostolok a munkámból kifolyólag.
Bár én nem szeretem agyontömöríteni, mert mocsok lassan készül is el meg települ vissza, de a norton ghost 10, nekem egy telejesen feltelepített rendszerből (driverek, office, stb.) nem igazán jön ki 2.5 GB-alatt, igaz nem is érdekel, mert úgy is 1 dvd-re megy a ghosttal egyetemben, így nem kell lemezt cserélgetnem, ott lehet hagyni.
Szerintem az az 5 MB nem rejtett, hanem valami csoda folytán a winyón lévő adminisztrációs területet látja (xp telpítéskor is ott marad ~8MB, vistát szerencsére nem próbáltam még, bár kaptam belőle az MS-től..) -
Tonyk
veterán
válasz
Jonatán #3874 üzenetére
azért már így egy kicsit más a leányzó fekvése. cd vagy dvd nem u.a. , a rejtett partíció méretéről is nagy kegyesen hallgattál...
A nyáron pakoltam össze vagy 20 db hp-t ott biza a rejtett partíción (is) volt image. (2.5 GB mérettel) .
Meg szabad tudni mivel nem értesz egyet? -
Tonyk
veterán
válasz
Jonatán #3854 üzenetére
Jonatán!
A recovery cd nem igen hozza vissza a letörölt partíciókat. A rejtett partíción van az image file, onnét állít vissza az oprendszert, de nem a partíció méreteket. (mint minden rendes "ghost" prg.). Azaz ha a rejtett partíciót lenyomod, akkor cseszheted a recovery cd-t, mert azon csak a prg fut, de neki meg ugye kéne az image.
C-t; D-t törölheted, mert igazából mindegy mire állítja vissza, csak legyen rajta elég hely. Vagy írd le egy papírra ezeknek a méretét és majd visszállítod te ha nagyon szükség lesz rá. -
Tonyk
veterán
válasz
hornyakistva #3841 üzenetére
Bios frissítést neki!
(baromi zavaró ám olvasni a nullák helyetti o-betűket, de még csak jól sem néz ki)
-
Tonyk
veterán
nem teljesen biztos, de van egy olyan érzésem, hogy ha most újból csontra lemerítenéd, visszamenne 6-7-re.
megtörtént.. ennyin maradt.
Akkor mi a javaslat? Hogy merítsem / töltsem ? Hagyjam töltőn akksival, szedjem ki az akksit, tapossam meg, stb? Én már ebbe kezdek belezavarodni
-
Tonyk
veterán
Apropó akksi. Amiénk is állandóan rá van dugva a 220-ra, most lesz 3 hónapos. Kb 2 hetente van egy full lemerítés és töltés.
Tegnap még 5%-on volt a NHC szerint az elhasználódottság most meg 8%. Olvastam valhol, hogy a Biosban van Recalibrate funkció. Gondolom ez csak a megfelelő állapot elérésekor lesz elérhető, hogy a gyík user ne nyomogassa neki hetente. Jó a feltevésem vagy csak nem találom ?
-
Tonyk
veterán
core2duo mobil procihoz meg csak micro fcbga-t írnak
meg fcpga-t
"A Micro-FCBGA 479, egymástól 0,78 mm távolságra lévő golyóval érintkezik, amelyek a PGA tűjéhez hasonlók. Fogadja a 400, 533, 667, 800-as FSB-jű Intel Celeron M, Pentium M, Mobile Celeron, Core Solo, Core Duo és Core 2 Duo processzorokat."
-
Tonyk
veterán
hoppp.... van 478-as tokozású core2 [link]? Mostanában nem vettem procit szerncsére és el vagyok maradva
-
Tonyk
veterán
Közbe azért kiderül (számomra) egy két dolog. Konkrétan, hogy core2duo nem ok, mivel az 775-ös tokozás, a coreduo meg 478 ... Na, ugye nem minden a chipset gyártó oldala...
-
Tonyk
veterán
köszön, eszembe nem jut, megnéz, okosabb ?? lettem
"Compatible with Intel® Core 2 Duo, Pentium® D, Pentium® 4, and Celeron™ desktop processors"
...
Ettől függetlenül még mindig kérdés, hogy az Asus hivatalaosan támogatja-e a Bios-ával a Core2Duo-t vagy vége van a dalnak a CoreDuonál...
-
Tonyk
veterán
Tudja valaki mekkora a max. proci, ami belemegy a F5R-be ? Asus oldala ebben nem segít ...
-
Tonyk
veterán
Memória bővítésen tötöm a fejem. F5R-AP266 az alany. 1db Hyundai 1GB-os RAM van benne. Sajana ilyen típust nem találtam. Az időzítése: 5-5-5-15
Amit kinéztem egy Kingmax 1GB-os 5-5-5-10 -es időzítéssel. (4500Ft) vagy egy Corsair szintén 5-5-5-10-el (5200Ft-ért).
Lehet gond ebből a kis időzítés beli különbségből? Használ valaki eltérő RAM-okat notiban -
Tonyk
veterán
válasz
GombócArtúr #3494 üzenetére
Le merem fogani úgy értette, hogy vastag az anyag (műanyag), nem pedig hogy beleesett valami
-
Tonyk
veterán
Irónikusság ON:
Ezt nem tudtam, hogy minden valamire való programozó szakon linux alapon programoznakFőleg ha az java, c, stb, ne adj isten php
Irónikusság OFF:
Megaztán személyes sértésnek veszem, hogy az informatikust keverjük a programozóval! Jajj de sok magát informatikusnak valló programozó ismerősöm van, akinek telepíteni kell windows-t, vagy winyót partícionálni.. (na nem mintha az informatika ebből állna. Elvégre egy agysebész sem műt lábat, pedig az is embörbű van.)
-
Tonyk
veterán
válasz
Moonlight001 #3362 üzenetére
F3M support oldala:
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=F3m
Jobb oldalon, az operating system-nél XP legyen kiválasztva!
A probléma lényege az lett volna, hogy adott ugye az említett gép a maga 64bit-jével rátéve egy WinXP pro és adva van egy driverlemez, ami ugyebár berakás után azonnal reklamál a 32bit miatt, valamint kéri a Vista bármelyik verzióját.
Már bocsánat, de nekem ebből még mindig nem derül ki, hogy 32 avagy 64 bites XP-ről beszélünk.
Ahogyan javasolták is. Nézd meg everestel milyen cucc van benne, és a legjobb ha kis türelemmel felvértezve végignézegeted az fent említett ASUS oldalon a környező modelleket is háta -nagy valószínűéggel - lesz ilyen eszköz másikban is. Ha megvan letöltöd, feltelepíted.
Nekem az F5R-hez 3 cd volt. Ez egyik kimondottan VISTA driver, a másik meg XP -bár ezt a lemezen nagyvonalúan elfelejtették közölni, valami Utility CD a neve (nem emléxem, és nincs is kedvem megnézni). Nézd meg hátha lapul ott hozzá egy kis anyag.
-
Tonyk
veterán
válasz
Silenzio #3358 üzenetére
Próbáld meg leszedni az asus honlapjáról a legfrissebbet, azzal telepíteni, vagy próbálj meg egy Nlite-os telepítőcd-t csinálni, amibe bele van integrálva a hangcumó. Hátha így felmegy. Én a helyedben mindenképpen megpróbálnám feltenni mégegyszer az xp-t. Ha nem megy vele, tegyél fel egy ubuntu linuxot az mit szól hozzá.
-
Tonyk
veterán
válasz
Silenzio #3359 üzenetére
Én idestova 12 éve használok pc-t, mégsem volt evidens SZÁMOMRA SEM, hogy 32 bites xp-re a 64 bites hw ellenére 32 bites driverek kellenek.
Egy nagyon-nagyon triviális és a végletekig leegyszerűsített példa:
van egy BMW kasztnid, meg benne egy trabi motor. Odaállsz a benzinkúthoz és nem 9x-et meg dieselt tankolsz bele, hanem keveréket (tudom már nincs) , mert a többivel nem igazán akaródzik majd neki menni. -
Tonyk
veterán
válasz
Moonlight001 #3355 üzenetére
"Kedves" Moonlight!
Mielőtt az önérzetességtől szétpukkad a fejed, áruld már el hogy mi a büdös franc volt abban sértő, hogy: "Ugye nem azt akarod mondani, hogy 32bites xp-re akartad ráeröltetni a 64bites drivereket?"
Csupán rákérdeztem, hogy ugye nem szándékoztál 32bites operációsrendszerre - jelen esetben 32bites XP (ikszpé)-re 64 bites (azaz hatvannégy bites) drivert telepíteni. Ha lett volna ott valami fikázás, megérteném a kirohanásod, de így nem igazán.Második kérdés:
Ugye, azt sem vártad el, hogy hányaveti hibaleírásod után több oldalas hibalistát fogunk gépelni, hogy meg tudd oldani. Abból, amit leírtál az is lehet gond, hogy a tejföl a hűtőben van. Majd írd le pontosabban mi a bibi, majd arra írunk 5letet. Amennyiben nem esett le a tantusz, ez is egy ötlet volt. De, hogy meg is értsd : Ne próbálj 64bites drivert, 32bites rendszerre ráeröltetni.
Bocsi a kirohanásért, de ezek után ennyi járt!
-
Tonyk
veterán
válasz
Moonlight001 #3348 üzenetére
Ugye nem azt akarod mondani, hogy 32bites xp-re akartad ráeröltetni a 64bites drivereket?
-
-
Tonyk
veterán
Milyen kialakitású a notesz, mennyire recseg ropog, hogy van összerakva?
Jó kialakítású, nem recseg ropog, igaz 3 hetes (F5R-AP266)
Milyen a melegedése?
Jó a melegedése: azaz nem melegszik
Mennyire pörög a ventillátor, mennyire túrásztatja a gép, és természetesen milyen az egész gép hangja? Mennyire zajos, pl. normál internet használat és film nézés közben?
Amikor megjött, rögtön egy BIOS frissítéssel kezdtem, mivel készenléti állpotból való visszatéréskor felpörgette a ventiket és úgy felejtette... Az új BIOS ezt megoldotta.
Hangja semmi, oda kell teni a füled hogy hallj belöle valami hangot.Lehet-e kapni ASUS F5R AP266 vagy ebből a sorozatból, ill. ASUS X51R AP109-esből nem tükrös kijelzőjüt?
Nem lehet kapni, de nem fogod benne magad látni! 100%-osan jól használható
-
Tonyk
veterán
válasz
szupika #3166 üzenetére
Én Xp-vel használom, rendesen megszenvedtem amíg megtaláltam minden drivert hozzá
F5-ös sorozat van nekem is. (F5R-AP266). Megnéztem most neked az asus oldalán 2 kattintás után ott a XP-s driver mindenhez a notidban, ezért nem értem mit szenvedtél vele: [link]
+ A géphez kapott cd-k egyike XP drivereket tartalmaz. Igaz nem írja a cd-n hogy ez van rajta, hanem Driver & Utilites van rászitázva semmi más (azaz nincs rajta hogy XP), innét telepíthető minden XP-s driver az eszközökhöz. (A másik Driver-es felíratú cd valóban rajta van a only VISTA)
A 4400-as akku nálunk kb 2.00 - 2.30 percet bír átlagos felhasználás mellett. Szinte mindig töltőn van a gép, heti egy alkalommal koppra lemerítés. Szóval, ha egy picivel aktívabban használod a gépet, akkor reális lehet ez a kapacitás.
Az asus vacka helyett (powergear) NHC fut.
-
Tonyk
veterán
válasz
ricco25 #3067 üzenetére
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=F5V
Jobb oldalon a legördülő menüben választd ki az XP-t és hajrá
-
Tonyk
veterán
namármost ezek az oldalak azért csalnak rendesen. Nekem az F5R-AP266-ra azt mondja 2*512RAM, majdnem rávettem magam, hogy cseréltetem 1*1GB-ra... Kihozták: 1x1GB ... Nem akarok paranoiás lenni, de ha esetleg rászánom magam és cseréltetek, lehet kiszámlázzák a nagy büdös semmit...
-
Tonyk
veterán
Még egy kérdés: Úgy halottam, vagy olvastam (már nem tom'), hogy az ASUS szervizelését az ALBACOMP végzi. Azaz, amennyiben van az ALBACOMP-nak itt (Szeged) kirendeltsége, akkor náluk is leadhatom, nem kell Pestre küldjem ill. nem kell vásároljak egyéb futárszolgltatást mint pl. az ipon GaranciFutár 2400Ft / 2 év ? Vagy ez csak háttéralku?
-
Tonyk
veterán
Lehet igazad lesz, mert most persze egy rohad helyen sem találom meg ... akkor meg homok a fejemre. (Vagy csak üzlet magánakciója volt).
Más:
Szerintetek megérné az X51R-AP109 (155E) helyett egy F5R-AP266 (191E) ??? (Feleségem asztali gépének iváltása a cél még mindig, (játek nem sok...)
Nagyobb winyó (120->160GB); erősebb proci (T2130 -> T2450 (ez már 64bites) ); firewire; kamera;
-
Tonyk
veterán
válasz
Szerintem... #2812 üzenetére
Annak mi értelme van, hogy leveszed az aksit?
Elemegy a kakaó és ugrik minden nyitott dolog... na nem mintha ez másképp lenne asztalinál -
Tonyk
veterán
Bon3ss: Igen, igazad van, de olvasgattam utána és többnyire együtt említik. Én is a ASUS X51R-AP109 miatt kérdezem... Az asszony húzgálja a száját, hogy hogy fog rajta MOHAA-zni
Még egy pár kérdés:
Úgy kérdezem, mint akinek még nem volt lapítója, ezekben 2db mem. foglalat van? Mert akkor szopika van bővités esetén, ha 2x512 van benne!
Tudtok olyan helyet ahol érdemes webshop-on keresztül rendelni? Gariztatás, stb érdekelne. Ipon most jó áron adja +2400Ft-ért hozzák viszik gariztatás esetében. Bár máshol (is) láttam hogy az árban benne van háztól-házig gari.
Ez ASUS feature, vagy saját akciók? Egyátalán ezért kellene-e külön fizetni pl.ipon esetében?Láttam az ASUS oldalán, hogy táska meg patkány jár hozzá, Ez itthon is így van vagy ezt lenyúlják rendszerint a kiskerek?
-
Tonyk
veterán
Szeretnék beszerválni egy ASUS X51R-AP109 -es lapítót. Használ-e valaki hasonlót vagy épp ezt? Vélemény róla?
Igazából max 160E vagyok hajlandó elmenni, ha tud valaki jobbat ezért a pénzért megköszönném a tippet!
(A másik egy ACER 5710Z lett volna, de elrémiszt a 1év (6hónap aksi) garancia..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple TV+
- További aktív témák...
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest