- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
SAnyi_
csendes tag
Az akksi egy érdekes jószág. Annyi bizonyos, hogy az idő előre haladtával inkább csökken a kapacitása, mint nő.
Nekem már betöltötte a második évét és még elég szépen megy. Sokat használom hálózat nélkül, suli időben, de a nyár egy kész zuzda neki. Nyáron csak 230ról megy, majdnem 24 órában. Ez annyira megviselte, hogy 2 hónap alatt vagy 15 percet vesztett a használati időből.
Új korában tudott 3 órát menni (kímélő módban), most kb 2 óra 15 perc körül van ez az idő.
Kivenni azért nem érdemes a gépből, mert akkor felborul az egész gép egyensúlya, meg vannak rajta tappancsok (lehet az újakon nincs).
Amúgy teljesen elégedett vagyok az akkuval -
hzcs
senior tag
akkor így jártál
Nekem benne van a gépben mindig, kezelési könyv nem írja, hogy ki kell venni, különben is nekem az akksin van 2 lába. Többet ér, ha bennt van, és áramszünet esetén nem dobja hanyatt magát a gép, minthogy ki van véve, és lehetne nyerni vele 1-2 hónap pluszt (ha egyáltalán lehet).
Nincs egységes vélemény, valaki erre esküszik, valaki másra. Ez is kb olyan vita, mint a "hány órát töltsük a telefont első alkalommal".
Haver amikor elhozta a gépet az üzletből, az 2%-ról indult. Pedig biztos nem volt használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest